/i/Spor

    başlık yok! burası bom boş!
  1. 51.
    +4 -3
    Kural 1-Her kası olan adama yaşam koçu edasıyla sorular sormayın o da başkalarına sorduğu için bilgi hamallığı yapıyor ve taşırken de ağırlığın çoğunu düşürüyor. Ayrıca boy büyük ihtimalle 1,70 falan kilosu da en fazla 70tir bu adamdan öğüt almayın kaslarını asimetrik yapmış kendisi de bilmiyor düzgün vücut geliştirmeyi.
    ···
    1. 1.
      0
      Boy 1.80 kilo 77 al o enfazla kelimesini biyerine sok ;) ben yasam kocu degilim tecrubelerimi ve tavsiyelerimi aktariyorum, merak etme siz brosplit cilerden cok daha iyi biliyorum siz salon profosorlerinin kapasitesi belli, Daha faydali olurum diyosan bide sen baslik ac,vucut formunuda katmayi unutma
      ···
    2. 2.
      +1 -5
      Ya rab 1,80 dedi. Yan yana dursak omuzuma geliceksin. Yaşam koçu demedim zaten o edayla dedim. Sen muhtemelen 1 , 1-5 yıldır salona gidiyorsun eğer daha eskiyim dersen senin kafana sokayım bu vücutla anca inci sözlük gibi bücürlerin camışların bulunduğu bir yerde tavsiyelerini verirsin tebrikler süper mekan. Birde bu başlığı açmak için sözlüğe kaydolmuş gibi bir halin var eğer öyle ise çabuk buradan gibtir olup git.

      Ulan bir de her gören vücudu övmüş nerelere düştüm ben.
      ···
    3. 3.
      0
      Ulan gerizekalı 1.80im diyorum omuza gelin diyor sokarim senin omuzuna banane amk bu benim 1.80 oldugumu degistirmez, hayir al o 1 1,5 yilida biyerine sok 3 e yaklastım, egzersiz biliminden anlayan birisi neyin ne oldugunu bilen birisi dogal limitleri bilen birisi ne kadar surede ne kadar yol kat edilecegini bilen birisi senin yazdigin o entry i yazmaz bi tak bilmiyosun demekki gibtir git, profili buna istinaden acmadim ilk kez giriyorum boyle bi baslik zaten yeniliyoz kalk gibtir git surdan
      ···
    4. 4.
      +1 -3
      Neyse bir şey demiyorum. Yolda görsem tokat manyağı yaparım. Birde tokatlarken bunları diyecek var ya o dambılların demirlerini eritir kalıba döker dev bir dildo yapar öyle sokarım deli ediyorsunuz beni deli. Kiloyu -l+ sınırının ortasına dayayıp kas diyorsunuz. Salonunda ki zebellah gibi adamların yanına gidip abi ben çoluğa çocuğa vücut geliştirme öğretiyorum desen yüzüne tükürürler. Sadece karın kasını atmışsın kol yok bacak yok adam gibi vücudun olsa orantılı yaparsın. 1,80i de hava atar gibi söylediğin için ayarlarım bozuldu öyle dedim. Plaj vücudunu herkes yapar normal köyde ki çocuk bile elde edebilir o vücudu. Anasını sıktığımın yerinde 2 hareket yapmayı de profesör gibi anlatmayın. Yok beslenmene dikkat edicekmişsin de yok haftalık yapıcakmışsın da. Sinirlerim bozuldu yine ne tak yerseniz yiyin amk ne diye yazıyorsam.
      ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster