/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +20 -1
    Hayatım çok güzel gidiyordu beyler ailemizde huzur vardı. Allaha şükür bi sıkıntım yoktu. Bu arada okullar açıldı okula döndüğümde baya bi ilgi çekmiştim arkadaşlarım olsun baya baya "kanka kolunu sıksana bi" diyen tiplerle dolmuştu.

    Her yönden güzeldim ama saç tarzım yoktu amk. Çoğu kişinin bildiği yuri boykanin saç modeline hayrandim beyler. Ertesi gün berbere gidip saç tarzını yaptırdım. Okulda ciddi ciddi bi populeritem olmuştu amk.

    Çok yönlü bi tarzım olmuştu vücut+ ninjutsu+boyko.

    Bu arada beyler ninjutsu diyince öyle kiliclar felan aklınıza gelmesin hemen öğrenene kadar 1 yıl boyunca tahta kılıçlarla öğreniyorsunuz. Zaten devletimizdede yanınızda kılıç bulundurmak suç. Ama emin olun elinize degnek aldığınız zaman o değnegi çok iyi kullanıyorsunuz. Özellikle kavga sırasında çok işinize yarıyor karşınızdaki adam taksor olsa bile adamın ebesini bile gidersiniz. Japon kılıçları biraz uzun olduğu için düşmanınızla aranızda baya bi Mesafe oluyor ki bu taksor için kötü bir şey.

    Her neyse. Sivilce ilacını kullanmayi bırakmıştım yüzüm normale dönmeye başlamış bebek zutu gibi yanaklarım olmuştu. Pürüzsüz. liseler arası yarisma varmış sanat proje vs vs. Beden hocası çağırdı işte sporun insan üzerindeki etkilerini anlatmamı istedi. Benimde işime geldi kendimi daha da gösterme imkanı buldum. Tamam hocam dedim ise koyuldum. 6 ay önceki fotoğraflarımla bi tasarlama yaptım. Her okuldan 3 proje katılacağı için 1. Direk beni seçtiler diğer 2 Side başka sınıflardan seçildi. Kendimi ve sporun kişi üzerindeki etkilerini anlattığım kısa bi deneme yazmıştım. 1 ay sonra yarışmanın olacağı ildeki kapalı spor salonuna gittik. 27 Anadolu lisesi 81 proje yüzlerce insan.

    Okuyan varmı ??

    Akşam devam edicem.

    Beyler siz boyunuzu kilonuzu yazın ben size kendi uyguladigim diyet progrdıbını atarım.
    ···
    1. 1.
      0
      174 boy 100 kilo ne yapayım bro?
      ···
    2. 2.
      0
      1.75 boy 80 kiloyum bi bes kilo versem iyiyimde bi turlu veremiyorum metopilizmam mi ne taksa yavas ne onerirsin kardeşim
      ···
    3. 3.
      0
      Şöyle hikayeler okuyunca içime spor yapma isteği geliyor ama kararlıyım bu sefer başlayacam
      ···
    4. 4.
      -1
      zütünü gibtir
      ···
    5. 5.
      0
      178 boy 85 kilo hocam
      ···
    6. 6.
      0
      174e 74
      ···
    7. 7.
      0
      174e 74
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster