/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Senin düşüncene göre tek hücreliden memeli olduk. Ben sana öyle birşeyin mümkün olmadığını söyledim.
    Bir bezelyeli tatlı yada daha iri yapabiliriz daha iri ve tatlı tohumları sürekli kullanarak. Fakat bir bezelyeli çınar ağacı yapamayız. Mesela senin ve benim yaşadığımız dönemde turunç denen bir meyveyi daha sulu ve yenir hale getirip portakal diye başka bir meyve türüne dönüştürdüler. Bunun adı doğal seleksiyon. Sen bana kalkıp turunç portakala evrim geçirdi diyebilir misin?
    ···
    1. 1.
      +2
      Panpa, yada değil "ya da" yazarsan sevinirim. Verdiğin örnekler, daha önceki örneklerin de zırva. Doğal seleksiyon hakkında zerre kadar bilgin olduğunu da düşünmüyorum. Ben sana burada evrimsel mekanizmayı derin bir şekilde anlatamam; zaman yetmez. Bak, doğal seleksiyonu biraz incele; sonra gel seninle konuşalım.
      ···
    2. 2.
      0
      Doğal seleksiyon evrimsel bir mekanizmadır. Sana cevap vermek istiyorum, ama anlamıyorsun ki:D
      ···
    3. 3.
      +4
      Sen önce yada veya ya da kelimesine takılmadan gel konuşalım. Emin ol evrimi de doğal seleksiyonu da çok iyi biliyorum kanka. O yüzden sana evrim dediğin mevzu yok diyorum. Sana yobazca ateist bin lanet olsun demiyorum. Güzelce konuyu konuşuyorum. Daha önceleri bende evrim olduğunu düşünüyordum fakat herşeyi deney ile sağlayan bilim adamlarımız deney ile evrimi kanıtlayamadı.
      ···
    4. 4.
      0
      Kanıtları açıkladım, okumuyorsun sanırım. Evrim hakkında okuduğun kitapların fotoğrafını paylaş dediklerine inanayım. x y dan gelmiş havan var.
      Bak, tekrar söylüyorum: Doğal seleksiyon evrimsel bir mekanizmadır
      ···
    5. 5.
      +1 -4
      Ayrıca "herşey" değil "her şey" yazmalısın. "şey" her zaman ayrı yazılır.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster