/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +49 -17
    Arkadaşlar yine bir araştırmamı sizlerle paylaşmak için bu başlığı açıyorum.

    MODLARDAN RiCAM fotoğraf için başlığa dokunulmaması. Bu bilimsel bir çalışmanın ürünü.

    Öncelikle fotoğraf ve başlıktan anlaşılacağı üzere konumuz hermafroditlik. Yani çift cinsiyetlilik.

    Bu henüz anne karnında oluşmaya başlayan, bireyin elinde olmayan bir cinsiyet durumu. Sakıncası var mı diye sorarsanız, sağlık açısından bir sorun teşkil etmese de insanlar dış görünüşünüzden dolayı sizi yargılayabiliyor. Çekimser gözle bakıyorlar ya da kafalarını çeviriyorlar.

    Dış görünüşe en büyük etkilerinden biri, eğer erkeksi görünüşe sahipseniz göğüsleriniz bir bayan kadar iri oluyor. Bu sizi südyen kullanmaya iticek derecede.

    Eğer bayan görünüme sahipseniz, sakal ve bıyık açısından sorun yaşıyorsunuz. Çünkü vücudunuzda testesteron hormonu sağlıklı bir erkekle hemen hemen aynı düzeyde oluyor.

    Küçük yaştan itibaren doktor kontrolünde 18-20 yaşlarına kadar üreme sistemleriniz düzenli aralıklarla takip ediliyor. O zamana kadar hem adet kanaması denilen mensturasyon döngüsüne sahip oluyorsunuz hem de testisleriniz sağlıklı bir erkek gibi gelişiyor. Doktor tercihi size bırakıyor. Hangi cinsiyeti isterseniz onda karar kılıyorsunuz ve biri ameliyat ile alınıyor.

    Fotoğrafı bir çizgi japon ferresi kategorisi olan "futanari" adı altında ekledim. Gerçek bir insanın fotoğrafları araştırmamda mevcut ama sorun çıkabilir diye koymayı düşünmedim.

    Ülkemizden bu duruma örnek vericek olursak Antalya'nın Gündoğmuş ilçesine bağlı bir köy tamdıbına yakını hermafrodit insanlardan oluşuyor. Evlilik çağına gelmiş gençler bir tercih yapıyor ve kız olmak isteyen evin hanımı olup erkeklik organını aldırıyor.

    Umarım ufkunuzu genişletmiş bir çalışma olmuştur. Ayrıntıları talep olursa editlerim.

    Not: fotoğraf görünmediği için başlık tekrar açıldı.

    Edit•1•
    Kendi kendini dölleme gibi bir durum yok. Ama tüp bebek tedavisi yöntemiyle kendi spermlerinle kendini döllemen mümkün.

    Edit•2•
    Eksi vermek sizin görüşünüzü ifade etmiyor. Bu bilimsel bir çalışma. Hoşuna gitmediyse beğenmediysen çeker gidersin kardeşim.

    Herkese selam olsun.
    ···
   tümünü göster