/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +7 -4
    Bilgiyi okumadan önce şunu anlamanızı istiyorum, dünya üstünde 2 tür insan vardır: Acık ve kapalı görüşlü olan. Görüş açısı, paraşüt gibidir, ne kadar geniş olursa o kadar yumuşak inersiniz. Bu bilgi, 0 gerçek ve şu an çarkları da zaten dönmekte. Bu yazıyı “sonuna” kadar okuduktan sonra hayata olan bakış açınız tamamen değişebilir. Yazı“gerçek” olan hayatî ele almaktadır ve rüyalar âleminde kredi kartlarıyla boğuşan, âlem yapan ve umurumda mı dünya diyen kesimi ilgilendirmemektedir. Sadece 1000’de 1'lik bir kesim bu yazıyı anlayacaktır. Eğer anlamadım diyorsanız demekti sizde rüyalar âleminde yasayan 1000'de 999'dan birisiniz. Yine de araştırmak ve anlamak için çok geç değil! Bu makalede 1994'te ortaya cıkmış olan bir raporun ingilizceden tercümesinden yararlanılmıştır.

    Tekrar ediyorum, bu yazıda yazılanların hepsi gerçek! NASA'nın gizli Mavi Işık Projesi “Project Blue Beam” Bu Proje, yeni cağ inancını oturtabilmek için 4 farklı basmaklardan oluşmaktadır. Unutmamalıyız ki yeni cağ inancı kurulmak istenen “Yeni Dünya Hükümeti”nin temelini oluşturmakta ve bu inanç dışında “Yeni Dünya Düzeni”nin kurulmasına izin vermemektedir! Şunu tekrar edeyim: Yeni cağ dini/inancı olmadan “Yeni Dünya Düzeni”ni kurmak olanaksızdır. Bu yüzden de “Blum Beam Project” bu projenin en önemli temel taslarından biridir ve bu nedenle şimdiye gizli kalmıştır. Bilginin dışarı sızmasını 1994 ta Serge Monast isimli kişi sağlamıştır.

    NASA'nın deşifre olan programlarından bir tanesinin adı, "Blue Beam", yani "mavi ışık"tır. Temel amaç, illuminati adlı masonik örgütün Kudüs merkezli tek yeryüzü devletini oluşturabilmektir. Bunun için bütün dünyadan görülebilecek bir hologram oluşturulacak ve bu hologram, o toplumun inancına göre figürlerle yine o toplumun diliyle hitap edilecek şekilde uydulardan, HAARP ve casus uçaklardan faydalanarak bir gösteri yapılacaktır. Bu sırada düşük frekanslı yayınlarlar yapılarak beyinler etkilenmeye çalışılacak, işin içyüzünü bilmeyenler ise bu aldatmaya inanacaklardır.

    illuminati, yıllardır bu oyunu sergilemek için gizliden gizliye çalışıyor. Tarihi değiştirdiler, bilimi manipüle etiler, sinema ve sanatla inanmanız ve etkilenmeniz gereken kodları size yüklediler. Artık geriye tek bir hamle kaldı: "Mavi Işık Projesi".

    Bu Proje, uygulanmakta olan senaryonun sadece görsel yönüdür. Bu projeyle amaç, uzay ve dünyadaki bağlantıları kullanarak özellikle gökyüzünde çeşitli görüntü ve simgeler oluşturmaktır. Yeni nesil lazerler sayesinde gerçek zamanlı hologramlar oluşturulmaktadır. Özellikle dinsel simgeler ve imgeler kullanılarak insanların beklediği veya görmek istediği bir takım görüntüler gösterilmektedir. Aşağıdaki videolarda da görülebileceği gibi, insanlar, görüntüler karşısında şaşkınlık ve hayrete düşüyorlar. Bir de bu görüntüleri kutsal mekanlar üzerinde yaptığınızda etkisi kat be kat Artıyor.

    Amaç, aslında çok basit. Dinsel kaynaklarda bahsedilen ve beklenen Mesih, Mehdi çıkış alametlerini dünya teknolojileri sayesinde hayata geçirmek ve insanları kendi çıkartacakları, rol verdikleri kişilere itaat ettirmek.
    ···
   tümünü göster