/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +11 -3
    DÜNYANIN EN SAÇMA REKORLARI:

    -ingiltere’de Swansea şehrinde tam 2.500 kişi şirinler kılığında bir araya gelerek bir dünya rekoru kırdı.

    -ABD'de yasayan Lee Redmond adli kadinin sahip oldugu dünyanin en uzun tirnaklarini görenler saskinliklarini gizleyemiyor. El tirnaklarinin toplam uzunlugu 7 metre 51 santimetreyi bulan Amerikali kadin, uzun tirnaklarindan gibayetçi olmadigini söylüyor.

    - Tam tdıbına 227 tane t-shirts giyerek rekor kıran sayko.

    - 19 Haziran 2008'de Letonya'nın başkenti Riga'daki öğrenciler tarafından kırılan Mentos & Kola dünya rekoru. Guinness Dünya Rekorları Kitabı'nın hakemi tarafından kaydedilen katılımcı sayısı 1900'dü. Bu rekor, Guinnes Rekorlar Kitabı'nın "Aptalca Zaman Kaybı Dünya Rekorları" bölümü altında kategorilendirilmiştir herhalde.

    - 28 yaşındaki Rob Thomson, 850 gün süren kaykayla Dünya'yı dolaşma macerasını, Guinness Rekorlar Kitabına kayıt ettirdi. Tam olarak 2,5 sene süren yolculukta toplam 12.159 kilometre yol aldı. Rob yolculuk sırasında, 3 çift ayakkabı, kaykay tekerliği ve 3 kaykay tahtası değiştirdi. Yolculuğu sırasında 3 ölümcül kaza atlatan Rob, bu yolculuk boyunca tam 15000$ harcadı ve 1000$ da borçlandı. Şimdi bir kitap yazmayı ve yaşadığı maceraları anlatmayı düşünen Tom, kitaptan kazanacağı parayla zararını karşılayacağını düşünüyoruz

    - Badamsinh Juwansinh Gurjar dünya rekoru kırmak için 22 yıl bıyığını kesmedi ve sürekli bakım yaptı. 3.81 metre uzunluğundaki bıyıklarıyla rekorlar kitabına adını yazdırdı.

    - Göz kapaklarıyla 1,5 ton çeken adam.

    - Guinness Rekorlar Kitabı'nda dünyanın en uzun bacaklı kadını unvanına sahip bir kadın var ki, gövdesi uzun bacaklarının yanında kısacık kalıyor. Svetlana Pankratova, tam 1.32 santimetre uzunluğundaki bacaklarıyla, rekora imza atıyor.

    - Kanadalı bu genç adam ise Guinness Rekorlar Kitabı'na girmek için hiç denenmemiş bir yöntem buldu Bir buçuk saat içinde vücuduna 1000 tane iğne batırarak kaktüs adam olma rekorunu kırdı.

    Edit;Şukumu verin o kadar araştırdım panpalar
    ···
   tümünü göster