/i/İnanç

İnanç
  1. 26.
    +2 -1
    Ayrıca ben evren kendi kendine oluştu da demiyorum panpa. Hep vardı da demiyorum. Bir yaratıcı var ve o yarattı da demiyorum. sadece hepimizin yapması gerektiği gbi BiLMiYORUM diyorum. çnkü şuan için bilmiyoruz. bilim henüz açıklamış değil.
    Ben sadece her bilmediğimiz şeyin arkasına Tanrı koymaya gerek yok diyorum. Belki de vardır tanrı? onu da bilmiyorum? ama senin önermen mantıklı değil. devamı gelmiyor ve ispat veya delil niteliği yok. sadece bunu belirtmek istedim. 3 yukardaki entryde.
    Not: agnostiğim.
    ···
    1. 1.
      0
      Ulan sen bi dol parcasisin tanrinin olup olmadigini bilmiyorum diyorsun aminakoyim ya hepinizin en ufak inanma teredudu duyani gibeyim Kuran da neyi bilio bilmemen gerektigi yaziyo kardesim cokmu salaksin yada aciz geliyosa git bilgili bir islam aliminin yanina bir de ona anlat bu dediklerini
      ···
      1. 1.
        +1
        Kufurbaz mumin küfür etmeden kendine ait bir fikrin düşüncen varsa yaz tartşalım. Kuran-ı kerimi senin yaşının karesi kadar okumuş ve tanrısal olmadığına karar vermiş birine Kuran ı bir kere olsun dahi açıp okumamış bir ergen kuranda neyi bilip bilmemen yazıyo diyo * ironiye gel. Senin bilgili din alimlerinin en büyüğü 3 seneye kadarı Fetullah Gülen' di. Neyse ne desem boş önce biraz okumayı sorgulamayı DÜŞÜNMEYi öğren sonra tekrar konuşuruz bu konuları.
        ···
   tümünü göster