/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1.
    +3
    "... Gelme oğlum gözünü seveyim,yok mu merak edenin senin yok mu arayıp soranın? Al şu parayı git çorbanı iç sonra da evine hadi, hadi be evladım gözünü seveyim... "

    Buraya başımdan geçen iyisi, kötüsü derdi, tasası bol 7 yılı dökeceğim, benden pek bir şey kalmadı bari şurada hiç yoktan bir izimiz kalsın, okuyan eden olursa da başım gözüm üstüne.

    Yıl 2009, aylardan yaz ama son demleri.o zamana kadar saf temiz büyütülmüşüz ne kimsenin bilerek canını yakarım ne canını sıkarım. çocuksun işte bomboş beyaz bir deftersin.o zamana kadar 6-7 tane sevgilim oldu benim ama hepsi masum, çocuksu yakınlıklar sevgiliyiz derdik işte.
    velhasıl yaş o zaman 14-15 falan dershaneye gidiyorum, sınıfta benden iki tane eleman takılıyoruz öyle, derslere gidip geliyoruz ama dinleyenimiz yok. futbolu çok severdi birisi, diğeri de formula 1 meraklısı.ama ben de pek sevmem bu mereti, muhabbeti açılınca kafa olarak uzuyorum.ben o gün bir arkalarındayım bunların önde yine bu tarz muhabbet var ben de önümdeki yaprak testin boşluklarına resim çiziyorum.o sıra arka çaprazda iki kız var bizim sınıfın kızları ama benim pek kelamım yok, duydum o an konuşmalarını uyandım zaten direk. biri dedi diğerine "dur ben bi gidiyorum tanışacam"
    geldi bir arkama ben de duvara yaslanmışım yan dönüğüm sırada. bana o an dediği laf aynen şu "sen ne sapıksın ya" şöyle bi baktım suratına, döndüm teste baktım, çıplak karı falan çizmişim. güldü.zaten öyle naif bi kız değil hafiften atarlı falan takılırdı, hikayenin esas kızı da bu değil zaten. tanıştık ettik her gün bir selamımız var en azından.ben yine bizim oğlanlarlayım hep ama bu kız da arkaya yanaşıyor bazen iki laf ediyoruz.
    birkaç zaman geçti böyle,bir gün geldi bu "sana bir şey diyecem" dedi. işte bu laf 7 senenin girizgahı, kimi zaman çok sövdüm bu lafa kimi zaman da dedim yok moruk iyi ki de demiş be,ya demeseydi?
    ···
   tümünü göster