1. 1.
    +35 -5
    Beyler öncelikle konuya şöyle bir giriş yapmak istiyorum. zayıf birinin kas yapması daha kolaydır. bu yüzden size önerim kilo alıcam diye fast food burger vb. yiyecekler yemenizi kesinlikle önermiyorum. öyle olursa yağlanarak kilo alırsınız. şimdi beyler durumunuzu bilmiyorum. Sizin yapmanız gerekenler şu şekilde sıralı ;

    1- Önce bir dahiliye uzmanına görünüyoruz. Herhangi bir sorunumuzun olup olmadığına bakıyor.

    2- Sonuclarımız eğer temiz cıkarsa size önericekleri şu şekilde olucaktır. tahin - pekmez , kuruyemiş özellikle fındık ve antep fıstığı bunların kalorisi yüksek bu yüzden kilo almanızı sağlayacak.

    3- Eğer doktorunuz uygun görürse 2 tane iğne vericek kas yapıcı ve tamamen yasal ve yan etkileri cok az. Merak etmeyin hic acıtmıyor.

    4- Şimdi diyelim ki bir sorun var kilo almamıza işte o zaman ilaclarımızı düzgünce kullanıp 2. maddedeki dediklerimi yapın.

    5- Sonra durumu müsait olanlar kesinlikle vücut geliştirmeye gidin beyler.

    6- 6-7 ay sürebilir. Düzenli yaparsanız düzgün bir vücudunuz olabilir. Ayrıca daha da rahat olanlar yüzmeyede gidebilir.

    7- Beyler bir de tahin pekmezi filan yemeklerden sonra ara öğünlerde yiyin şişirmeyin kendinizi onla

    8- Beyler dışardan söylemedikce evde ne pişiyorsa yiyin. Özellikle tahıl ürünleri makarna filan. Bir de haftada 1 tavuk ve balık tüketmeye özen gösterin. Ton balıkları var onlardan da olabilir.

    Neyse beyler bunları yazarken karnım acıktı size k.g

    Beyler söylemeyi unuttum. iştah acmak icin arı sütü kullanabilirsiniz. Arı sütü 100 TL civarı 1 ay gidiyor günde 2 kaşık yerseniz.
    ···
   tümünü göster