/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +15 -3
    Herkese tekrar merhabalar beyler ve bayanlar. Bu başlık altında "Dünya'ya yaşam nasıl geldi?" konusunu ele alacağız. Hz.Adem ve Hz.Havva'dan bahsetmeyeceğim, yani insanlardan. Inanan olur inanmayan olur, o yüzden direk canlılardan bahsedeceğim.

    Dünya'mız milyarlarca yıl önce oluştu. Oluştuktan sonra üstünde hemen yaşam olmadı. Çünkü üzerinde bir kaos hâkimdi. Lav denizleri, yanardağ patlamaları vs. Peki bu yaşam nereden geldi?

    Yaşamın nereden geldiğini tam olarak bilmiyoruz fakat bunun hakkında birkaç görüş var. Bu görüşlerden birisi de önceki başlığımda ele aldığım Mars gezegeni. Yapılan araştırmalara göre yıl içinde Mars'tan kopup Dünya'ya gelen binlerce Mars taşı var. Bu taşlardan en ilginç olanı kutuplarda bulundu (ismini tam hatırlayamadım). 

    Yapılan incelemeler sonucunda taş üzerinde fosilleşmiş solucanımsı bakteriler bulundu. Bu bakteriler en zor koşullara dayanabilen türde. Yani uzayda yolculuk yaparken ölmemişler, Dünya'ya vardıklarında hâlâ yaşıyorlarmış. Yani diyebiliriz ki; belki de milyarlarca yıl önce Mars'tan gelen bir göktaşı Dünya'da uygun bir ortama düştü. Bu canlı gelişerek ortama adapte oldu. Yıllar geçtikçe de gelişti.

    Bir diğer görüş ise Uzaylılar. Eğer hâlâ uzaylılara  inanmayanınız var ise
    (bkz: evrende yalnız değiliz içeri gel) adlı başlığımı okuyabilirsiniz. Daha sonra bu kısmı okuyunca belki katılacaksınız bu görüşe. Fakat bu görüşte yaşamın varlığından ötürü uzaylıların sürüngenlere müdahalesinden bahsedeceğim. Kısa olacak.

    Uzaylılar yani diğer zeki yaşam formları yıllar önce Dünya'yı ziyarete geldiler. Uzaylıların sürüngenlerin soyuna müdahalede bulunduğu söylenir arkadaşlar. Bunun nedeni sürüngenlerin gözlerinin ve ayaklarının, ellerinin günümüz ET tanımına çok benzemesidir. Simsiyah gözlü, 3 parmaklı vs. Sizce de benzerlik ilginç değil mi?

    Uzaylı gördüğünü iddia eden eski Amerikan ordu çalışanlarının ifadelerine göre uzaylı tanımı şu şekilde:

    "Military got the UFO, there was 5 aliens in UFO. But 2 aliens died in crash, other 3 aliens came with us. We don't knew what they are ate. 2 aliens starved to death. Other alien is worked with Military, and alien  learned some English. I saw '''2 toes and 3 fingers. I can't say more things about it because there was white shroud on it."

    "Ordu UFO'yu zütürdü. UFO'nun içinde 5 uzaylı vardı. 2 tanesi ölmüştü, diğer 3 tanesini üsse zütürdük. Ne yediklerini bilmiyorduk, 2 tanesi açlıktan öldü. Diğeri bizimle birlikte çalıştı, biraz Ingilizce öğrendi. Daha sonra o da öldü. 2 ayak parmağı ve 3 parmak gördüm. Daha fazlasını söyleyemem çünkü üstünde beyaz bir örtü vardı öldüğünde."

    Metni internetten kopyaladım, çeviriyi kendim yaptım bu arada.
    Ne kadar doğru bilemeyiz tabii ki. Inanmak size kalmış.
    ···
   tümünü göster