/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 76.
    +8
    fit görünümün esas noktalarından biri sırt bölgesindeki adelelerin anatomik şekilde yapılanmasıdır beyler.

    spor yapmayan biriyle spor yapan adamı ayırt etmemizi sağlayan duruş; gün boyu pc başında oturan adamdaki bozukluğun nedeni de budur.

    günün yarısını elleri klavyede olan insan oturuşunu gözünün önüne getirin. omuzlar öne hilal şekilde kaymaya , o şekilde kaynamaya başlar. bu duruşu eski haline getirmek için iki büyük kas grubu arasındaki adeleleri şişirmekten geçer.

    evinde dumbell olmayanlar en kısa sürede çok cüzi bir miktara temin edebilir. şayet bu gece imkanınınız yoksa, yarım ve 1.5 litrelik su şişelerine su doldurup hafif gelen ağırlıkları verdiğim tekrar sayısının tam 3 katıyla yapabilir.

    dumbbell side lateral 12-10-10-8
    dumbbell front raise 12-10-8-8
    squat 100 tekrar ağırlıksız. (her 25 de 1 dakika dinlenebilirsiniz)
    5 şınav 5 mekikten oluşan 4 süper set. hiç dinlenmeden.

    beyler. evde yapılan çalışmalarla kasların büyümeme nedenleri pump u alamamasıdır. pump denilen terim, kası büyük gösteren kanın pompalanması gibi açıklanabilir.

    piramit sistemin tam anlamıyla uygulanmasıyla pump ' a erişilir. evdeki dumbbellerin kilo ayarı azlığı nedeniyle idman kısıtlı olur. o yüzden ev programında fitliği ön plana çıkaran esneklik ve adele gücüne ağırlık veriyorum.

    idman sonrası ise fit görünüm için özel taks çalışmalarımın olduğu başlıktan alıntılar yaparak sizelere uygun eklemede yapıcam.

    bu entrydeki idman ilk gün için spora merhaba idmanıydı (:

    devam ediyoruz. okumayı bırakmayın. sorularınıza en kısa sürede cevap vericem
    ···
   tümünü göster