/i/Sözlük İçi

sözlük içi.
  1. 176.
    +3
    kan grubu diyetinden hızlı kilo alımını sağlayan besinlerin değerlendirilmesini yaparak işe koyulun beyler.

    ülkemizde en çok bulunan kan grubu a+ i örnek alalım.

    "A grubundaki kişiler kırmızı et yedikleri zaman ağırlık hissederler, enerji kaybına uğrarlar. Ama proteinli besinler ve sebzeler bu kişilere enerji verir, daha Canlı olmalarını sağlar"

    şeklinde bir ibare gördük. değerlendirmeyi akıllı bir birey olarak yaptığmızda bize faydalı ek protein kaynağı gelen olarak tavuk ürünleri olmalı şeklinde bir önerme yapmalısınız.

    kan grubu diyetiyle sizelere yararlı olan protein ağırlıklı besinleri seçtikten sonra ona uygun beslenme programı yaratabiliriz. fakat; mr olympia sporcusu olmadığımız için her türlü sulu ev yemeği birincil tercihimiz olmalı.

    spor öncesi ve sonrası karbonhidrat ağırlıklı beslenmelisiniz. her idman öncesi bir tabak makarna - pilav yada 4-5 patates haşlaması yiyip, idman sonrası tavuk-pilav yiyebilirsiniz.

    hocanız size gainer iç sağlıklı yağsız karbonhidrat al diyebilir. ona kulak asmayın , 150 lira verin bak nasıl pilav da yararlı der (:

    gece yatmadan önce mutlaka süt ürünü tüketip o şekilde uyuyun. uzun süre aç kalan uyku evresindeki vücuda kazein değeri olan ürünler vermek besleyici olucaktır.
    ···
   tümünü göster