/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 926.
    +5
    eli masanın karşısından uzanıp elime dokundu kaçamak bir şekilde..sonra bizimkilerden bir kaçının (nilay dahil) oturduğu masaya küçük bir bakış atıp hafifçe uzaklaştırdı elini..

    "benim de hiç bir pişmanlığım yok tsigalko..aslında bu gece de bunu konuşmak istemiştim..iyi ki yanımdasın, iyi ki varsın sen de (: ..yaşadığımız hiç bir şeyden pişman değilim ya da utanacak da değilim..ve sen hala, o ilk yan yana uyuduğumuz gece sonrasında ne düşündüysem öylesin gözümde..bunları benden duy istedim, çünkü saklambaç oynamak istemiyorum seninle okulda ya da tanıdıklarımızın yanında.."

    "ben de.." dedim.. "ben de istemiyorum..ve..ee..böyle düşünmen çok hoş gerçekten..çünkü bilirsin normalde, arkadaşlar arasında gelişen böyle olaylar, daha sonra o iki insanı tamamen koparır..hem bir de mine olayı filan var..yine de böyle düşünüyor olman..beni çok mutlu etti..teşekkür ederim.."

    "evet öyle olur genelde ama..ben zaten seni hiç bir zaman arkadaş-dost gibi görmedim..o yüzden aramızdakilerin sonrasında saçma sapan tavırlara girecek değildim.."

    "arkadaşın gibi görmedin mi? mineyle çıkarken bile mi?"

    "aynen..ben erkekleri her zaman potansiyel olarak düşünürüm zaten..tabi sadece sevgilim yokken ve karşımda bir "erkek" varken..ama tabi o sırada asla fazladan bir şey de düşünmedim kesinlikle... "

    şaşkın şaşkın bakakaldım..az önce bozulan keyfim, yerine gelmeye başlamıştı... kıza bak lan sen (:

    güldüm... "sen de benim gibisin biraz demek ki (:"

    "her insan biraz bizim gibi..sadece itiraf etmeye korkuyorlar..kendilerine..ben de korkuyordum?" dedi elini avare bir şekilde sallayıp, "taa ki koraydan ayrılana kadar..sonra dedim ki..o bir çırpıda bitirebiliyorsa..ben de bitirebilirim?? o hiç yaşanmamış sayıyorsa ben de sayabilirim... erkekler için, insanlar için bu işler bu kadar basit ve duygusuzsa, benim için neden olmasın? (:"

    "ve tam o sırada da karşına ben çıktım?" deyip güldüm..

    "aynen..tam addıbına denk gelmişiz (:"

    güldük..sonra uzun süreli, sessiz bir bakışma oldu aramızda..

    biz, iki geçmişi karmaşık..yaralı, yağmalanmış ve yozlaşmış insancık...

    onun bu halleri, aklıma biraz ceydayı getirir gibi olsa da hemen bu benzetmeyi uzaklaştırdım kafamdan..ceydayı parmağında sallayıp atar bu kız..ceyda, sırf bana ayak uydurabilmek için taklit yapan fason bir insan modeliyken, bu kez karşımda gerçekten tehlikeli bir kız var..kurban olan değil, kurban alan..hatta ilk kurbanını aldı bile... acaba burçin şu anda nerede, ne yapıyor..ne düşünüyor kim bilir?..

    "napacaksın bu gece?" dedim elimden geldiğince endirekt olmaya çalışarak...

    "bir planım yok?" deyip imalı imalı sırıttı..

    "gezelim mi kordonda biraz..hava serin gerçi ama? ya başka bir yerlere otururuz, kapanacak burası.."

    "olur..bana uyar her türlü (: da, nasıl çıkıcaz şimdi biz mekandan, milletin gözü bizde olacak?"

    "yoo onlarında masasına uğrarız, birazdan onlar da kalkar zaten..seni evine bırakıyorum derim (:"

    "eh..gerçi o da tehlikeli bir cümle ama neyse (:"
    tolgaların masaya uğradık, hatta beraber çıktık mekandan.. nilay devamlı taciz bakışlarına devam ediyor tabi..bu gecesi en kötü geçenlerden biri de o dur her halde.. kafasında filler gibişiyor olsa gerek..

    sonra ben elifi bırakacağım bahanesini kullanıp onlardan erken ayrıldım.. kordonun diğer tarafına yürüdük.. boş bir bank bulup oturduk..kap kara denize karşı oturup, soğuk havanın etkisini azalmak istercesine sokulduk birbirimize.. küçük öpüşmeler... boyunda.. kulaktan..dudaklardan alınan minik yudumlar.. birbirimizi sarmalamaya kadar ilerleyince duraksadık..

    "bana gidelim mi?" dedi elif..

    kordon, bar planı by-pass olacak gibi gözüküyordu..

    "bana gidelim?" dedim ben de..

    "ne..yok be..benim evim daha yakın hem.. sizin orası şimdi tehlikeli biraz.. tolgalar filan.."

    "yok be ne olcak.. onlar çoktan varmış, odalarına kapanmışladır.. sana ev sahipliği yapamadım" dedim gevrek gevrek gülerek.."bu sefer sen bana gel.." ellerimi omuzlarına attım.. yavaşça yoğuruyorum.. başını boynuma yasladı.. saçlarının, ensesinin kokusu resmen tükürük bezlerimi harekete geçirdi.. şeker gibisin.. yalıycam şimdi bak..

    "riskli ya.."

    "boş ver" dedim.."biraz heyecan olur işte (: hem cidden.. evimi, odamı gör istiyorum.. gerçi biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsin, odadan ziyade doktor muayenehanesi gibi :p"

    güldü.. biraz düşündükten sonra.."tamam hadi o zaman.." dedi çekinceli bir şekilde.. elinden tuttum, banktan kalktık..el ele, hızlı adımlarla, yüzümüzde salak bir gülümseme.. bize gidiyoruz..

    ev sahipliği yapıcam..

    en iyisinden..
    bu gecelik de bu kadar olsun panpalar..

    hepinize iyi sahurlar ;)
    not: bu arada bu gecenin kıssadan hissesi, "herkesi memnun etmeye çalışan kimseyi memnun edemez" gibi bir şey olabilirdi, eğer elif bu denli rahat bir kız olmasaydı.. aslında rahatlığı kadar, "yaralı kaplan" modunda olması da bunca gamsızlığında etken maddelerden biri..

    son olarak, selamlarınızı ve özellikle yorumlarınızı bekliyorum, 10 aydır hikayeyi okuyup, "daha ilk kez yazıyorum" diyen adamlar oluyor, marifet mi bu dıbına tirbuşon soktuklarım? burada olduğunuzu bilirsem daha hoş oluyor benim için, arkadaşlarımı toplamış anlatıyor gibi hissediyorum (ki asla yapamacağım bir şey.. işte bu böyle ancak sanaldan rahatlatabiliyorum kendimi.. ulan anam babam bilmiyor be sizin bildiklerinizi (: ).

    yarın gece görüşmek üzere ;)
    herkese selamlar,

    5-10 dakikaya geliyorum ama erken bitirmem gerekebilir bu akşam, yerlerimizi alalım ;)
    http://fizy.com/#s/3wne88

    ... uzun bir yürüyüşten sonra eve vardık..ellerimiz hala birbirine kenetli, ama yol ateşimizi aldı biraz, hemen kendimizi eve atar atmaz birbirimize girişmedik böylece..

    tolga her zaman ki gibi odasında, bilgisayarının ışığı, lambası sönük odasının kapısı altından sızmakta..

    yanına uğrasam mı bir?..elifi benim odaya geçirip, tolganın kapısını tıkladım,
    "nabıon hacı?"

    "iyidir, hoş geldin"

    "ben odadayım, bir arkadaş var.." deyip kaş göz yaptım,

    bu tip tip güldükten sonra, "tamam aga raad ol (:"

    "eyvallah, gelirsin istersen ya(ama gelme bence).."

    "tamam takıl sen ;)"

    tolgayı saf dışı bırakıp odama geçtim, kız divanın üstüne katlanmış oturuyor kedi gibi..

    "geldim (:"

    "gel bakalım (:"

    "bir şeyler hazırliyim ben, acıktın mı?"

    "yok be boş ver"

    "cık..olmaz, ev sahibi olarak hizmet etmem lazım x)"

    "ya valla gerek yok, gel otur yanıma (: .."

    "ee içecek ne alırsın?"

    "üff (:"

    "söyle söyle hadi.. (:"

    gittim mutfağa..stoklar gene tam, zaten migrosu ihya ettik anasını satayım, sade bizim harcadığımız parayla bir şube daha açmışlardır..

    klagib şekilde abur cubur, çikolatalar püskevitlerden oluşan eğlenceli bir tepsi oluşturup içecekleri doldurdum, gözüm gene cin e takıldı, bir ara devirmek lazım onu da..votka olsa çoktan halletmiştik de, bunu kimse içmeye yanaşmadı..

    elde tepsi odaya gittim, sırf bunun geyiği bir 10-15 dakika sürdü zaten, sonra da bir fındıktan bir fıstıktan derken, olay bir yanaktan bir dudaktana döndü, özenle hazırladığım tepsiyi yetim gibi masanın üzerine postalayarak, divanın üzerinde birbirimize karıştık..
    yine slow takılıyoruz.. acelem yok benim şahsen.. bütün gece bizim ne de olsa.. üzerimizden bir parça kıyafet çıkmaksızın en az 15-20 dakika diye tahmin ettiğim süre boyunca öpüşüp birbirimizi okşamakla oyalandık.. zaten bırakın 20 dakikayı, 20 saat bile bu şekilde takılsak benim bir itirazım olmaz, çünkü doyamıyorum kızı öpüp koklamaya, o da aynı şekilde istekli ve agresif karşılıklar verince, iyice tadına doyulmaz oluyor.. seviyorum abi.. seviyorum sevmeyi, sevişmeyi..ne var, suç mu dıbına koyim?..

    artık yavaş yavaş soyunma faslına ve yatağa doğru meyletmeye başlamıştık ki, sokak kapısı gümbürdedi.. haydaa..lan olmadı olmadı dedik, en sonunda bu da oldu yani.. tamam anasını satayım, bu son detayla beraber, gibko türk dizilerinden bir farkı kalmadı aşk hayatımın.. emeği geçenlere, yazıp yönetenlere teşekkürler..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster