/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +1 -1
    (sözde)
    Biyokinezi vücudun çeşitli bölgelerine hükmedilebilme yöntemidir. Bu tamamen kişisel bir yetenektir ve ne derece geliştirilebileceği belirsizdir. Bu teknikte son derece ilerlemiş kişi, kılık değiştirebilir, başkalarının yeteneklerini alabilir. Hatta vücutta yer alan organların sayısını çoğaltabilir ve herhangi bir canlının özelliğini kendisine ilave edebilir. Biyokinezi yapabilen birisi, biyokinezi tekniği olmayan kişilerin duyamayacağı sesleri duyabilir ve algıları oldukça açıktır.

    Çeşitli iddialara göre bu teknikte fiziksel ölümsüzlük sağlanabileceği gibi durumlar da söz konusudur. Tüm bu teknikler çok ciddi çalışma ve gelişme neticesinde uygulanabilmektedir. Ancak uygulama sonrasında çeşitli sorunlar da görülebilir.

    Tüm bunlar, yeteneğin son aşamalarında uygulanabilmektedir. Biyokinezi konusunda bilgi sahibi olmayan, kendini geliştirmeyen ve sürekli alıştırma yapmayan kişiler bu uygulamaların herhangi birini yapamazlar. Yapmış olsalar bile ciddi sorunlarla karşılaşabilirler. Vücut için zararları olup olmadığı konusunda farklı görüşler bulunmaktadır. Bu nedenle kendinizden emin olmadan biyokineziye yaklaşmamalısınız.

    alıntı: http://bilgihanem.com/biy...nezi-nedir-nasil-yapilir/

    Bütün bu safsatalar ve şehir efsaneleri, insanları ilahlaştırma çabasıdır. Yok efendim beynimizin %1'ini kullanıyoruz, yokmuş Ainstein'ın beyni çalındı ve onun beyni gelmiş geçmiş bütün insan beyinlerinden daha farklı bir yapıya sahip (: Bütün bunlar çok komik doğrusu.
    ···
   tümünü göster