/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +194 -8
    Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi araştırma ekibince yürütülen proje kapsamında, Sinop açıklarındaki omurgasız hayvanların incelenmesi sonucu mikroskobik (gözle görülemeyen canlılar) grubuna ait yeni bir canlı türü keşfedildi.

    Sinop Üniversitesinden yapılan yazılı açıklamada, geçtiğimiz ay trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sezgin'in yürütücülüğünü yaptığı ve TÜBiTAK tarafından desteklenen proje kapsamında bilim hayatına katkı sunacak önemli bir buluşa imza atıldığı duyuruldu.

    Peki Beyler Türk bilim insanları önemli bir buluş yapacağı zaman neden hep trafik kazasında ölüyor.dıbına koyayım bir şey yapalım artık ülkede bilim insanı kalmayacak.

    “Türkiye’de hiçbir başarı cezasız kalmaz.”

    Kaynak : http://www.hurriyet.com.t...ru-tespit-edildi-40561753

    Edit :

    Beyler sinirden ağlıyacağım şimdi çok dokundu bu bana. Ülkede bilim insanı çıkmıyor diyorsunuz çünki kimse bilim insanı olmak istemiyor.Buna örnek bir çok kaza var isteyenler açıp okuyabilir araştırıp linkleri atacağım buraya.

    ASELSAN SUiKASTI
    Milli Tank’ın yanı sıra, suikast silahı Kanas, gece görüş dürbünleri ve F-16 projelerinde çalışan ASELSAN mühendisi Başbilen, 5 Ağustos 2006’da aracında boğazı ve bilekleri kesilmiş halde bulunmuştu.
    "CiNAYETE iNTiHAR DEDiLER."
    http://www.ensonhaber.com...tograflar-2014-12-24.html

    NÜKLEER ARAŞTIRMALARDA ÇALIŞAN 6 BiLiM iNSANI UÇAK KAZASINDA ÖLDÜ.
    http://www.gazetevatan.co...suruldu-mu--149558-gundem

    TÜRKiYENiN DÜNYANIN EN ZENGiN BOR YATAKLARININ OLDUĞUNU SAPTADILAR.
    (Türkiye 2015'te yıllık 500 milyar dolarlık bor geliriyle süper güç olur) RAPORUNA BUNU YAZDI VE KOD ADI AFFAN,ANNESi VE BABASI ÖLDÜRÜLDÜ.
    http://www.takvim.com.tr/...durda-dusendusurulen-ucak

    (bkz: worldgming)
    ···
   tümünü göster