/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +40 -4
    Şimdi anlatacaklarım bir kısım abaza arkadaşlarımızı cinsellikten soğutabilir.

    Esasen dişilerin tamamında ilkel bir penis olduğunu biliyor muydunuz? Hemen açıklayayım. Embriyo gelişiminin ilk 6 haftası, embriyo cinsiyetsiz olarak gelişir. Altıncı haftada cinsyet kromozomları devreye girer ve bebeğin cinsiyet özellikleri kendini göstermeye başlar. Kız erkek farketmez embriyoda çoktan ilkel bir penis oluşturulmuştur. Y kromozomu erkek bebekte bir takım hormonları tetikler ve üreme sistemini bizim bildiğimiz dal daşak olarak gelişmesini sağlar. X kromozomu ise ilkel penise dokunmaz ve boşaltım sistemini erkeklerde olduğu gibi ilkel kalmış penise yönlendirir. Yani kızların işemek için kullandıkları organ erkeklerdeki penisin gelişmemiş halidir. (Başı dahil max 1 cm falan) Bazı olağanüstü durumlarda dişilerde de ergen bir erkeğinki kadar gelişmiş bir penis bulunabilir. Yalnız bu penisin üreme kabiliyeti yoktur ve bazı durumlarda sertleşme gösterebilir.

    Artık karı kısmında da malafat olduğunu öğrendiğinize göre neyle karşı karşıya olduğunuzu biliyorsunuz. Temkinli yaklaşın alnınıza değdiriverirler.
    ···
    1. 1.
      +1
      Aga duşünsene kızın pantolon kabarıyor
      ···
    2. 2.
      0
      Ya mk eyaalyeaeusitsit
      ···
    3. 3.
      0
      Ahhahaajjajaahjajja
      ···
    4. 4.
      0
      Kizlarda bazi olaganustu gelismis durumlardaki penislerine ornek verebilirmisin kardes merak ettim
      ···
      1. 1.
        0
        Şimdi milletin midesi kalkmasın. Clitoromegaly yaz hocam görsellerde görürsün.
        ···
      2. 2.
        0
        Midem kalkti aq :/ bu genetik bozukluk gibi bisi mi aslinda bu kadar buyuk klitorise sahip kizlar goruntu olarak kotu olsada daha cok zevk alir heralde bide erkek olma ameloyatinda da bunu buyutuyarmi acaba transerkekler felan
        ···
      3. diğerleri 0
    5. diğerleri 2
   tümünü göster