/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 451.
    +36 -5
    lise 1 bitmişti. bu konuda hiçbir şey hissetmiyordum. yani ne üzüntü ne sevinç karnemi aldım eve geldim.o kadar şey yaşadığım ilkokulda bile mezun olduktan sonra aynı anda sevinç, üzüntü ve geleceğe dair merak hissediyordum. galiba insanoğlu gerçekten nankör. mutsuz ve gergin zamanlarım daha mı çekici geliyordu? anlamakta güçlük çekiyordum.
    bir önceki kısımda anlattığım kopya olayı dışında burada kendime itiraf etmemi gerektiren bir olay olmadı. lise 2 için düşünmeye başlamıştım. tm mi seçsem mf mi? mf seçtim ama üniversite sınavında tm\\\'den yerleştim. bugün keşke yabancı dil seçseydim diyorum. hayat bazen böyle çok başka yollara saptırıyor adamı. bu da en basit örneği.

    lise ikiye geçtiğim o yaz. babam bana bilgisayar aldı. alınmasını da büyük abim sağladı. babam hapisteyken devlet bize maaşının bir kısmını veriyordu. babam çıktıktan 6-7 ay sonra o verilmeyen kısımları da verdi. o sırada abim babama sira sayi sifati liseye geçti sürekli ödevleri için dükkana geliyor bu paranın bir kısmıyla ona bilgisayar alalım dedi. babamda kabul etti. ancak aylık internet parasını fazla bulduğu için internet bağlatmadı. yani aslında bilgisayar değil süs aldı. tam benim bir büyüğüm olan abim de gitti oda bana kaldı, bilgisayar alındı diye sevinirken internet yoktu. bilgisayar eve geldiği gün büyük abim yine salak salak şakalar yaptı. eliyle 31 işareti yaparak, artık rahat rahat dedi. bu adamın galiba hayatımız boyunca benimle iletişimi bu seviyede olacaktı. bugün 25 yaşındayım gelsin yine aynı hareketi yapsın anlamsız bulurum.

    bilgisayar geldikten sonra bir arkadaşımdan bir kaç ferre cd si aldım. zaten ilk attırmam da o yaz oldu. gene sırtını sıvazladığım bir gün başta ucu ıslandı ama eskisinden biraz daha farklı bir zevk aldığımı fark ettim. yavaş ama artan bir zevk. sonra alet sanki aniden kasıldı, baş kısmı irileşti. ucundan beyaz bir sıvı fışkırdı. ben gururla karışık bir şaşkınlık duygusu içinde zevk yaşıyordum. sperm denen şey iğrenç kıvamda bir şeymiş onu anladım. birde ılık ve yapış yapış. o gün yaklaşık 3 kez daha çektim. boşalma sürem her seferinde artıyordu. bir kez daha attıracaken aletimin başının sızladığını hissettim ve durdum. o günden sonra hayatımdan 31 ekgib olmadı. gerçi kimden oldu ki?
    31 çekmek bence genç erkeklerin cinselliği keşfetmesinin en güzel yolu. erkeğin kendini cikse hazırlamasının hem pgibolojik hem de bedensel anahtarı. daha sonraları 31\\\'i sabunla çektim, tükürükle çektim, evde kimse olmadığında zeytin yağıyla çektim, bir gün nemlendirici kremle çekeyim oda kaygan dedim ama nemlendiriciyi sürdüğüm an gibimde inanılmaz bir ısı artışı hissettim. sebebi neydi hala merak ederim. yastık gibmeyi denedim ama zevk almadım galiba evdeki yastıklar uygun değildi. en favori çekme materyalim ise muz kabuğuydu. bir gün muz yedikten sonra içinin kayganlığı bana vajinayı çağrıştırdı. o günden sonra muz kabuğu favorim oldu. herkese tavsiye ederim. en pratik çekme yönetimi ki bugün bile bunu kullanıyorum. direk baksır üzerinden çekmek. hem yakalanma olasılığın azalıyor hem de peçete derdi yok. benim en zevk aldığım yanlarından biriyse spermlerin taşaklarımdan aşağı aktığını hissetmek.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +2
      Bak takipteyim her dk
      ···
      1. 1.
        +1
        kanka her dakika takipte olma, işini dersini aksatma, akşam uyumadan önce bakarsın varsa okursun.
        ···
    2. 2.
      +2
      Rezervasyon
      ···
    3. 3.
      +1 -1
      Adam artık çocuklarının hayatını anlatıyor
      ···
    4. 4.
      +2
      sen nasil bi pisliksin amk
      ···
    5. 5.
      +1
      adam zeytinyağı ile 31 çekiyor, lükse bak dıbına koyim
      ···
    6. 6.
      +1 -1
      31' 5. Sınıfta öğrendin. ilk defa Lise 2demi boşaldın ? WTF
      ···
    7. 7.
      0
      senin ben kafanı gibiyim
      ···
    8. diğerleri 5
   tümünü göster