/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +17 -1
    Uzaylilar varsa niye bizimle iletişime geçmiyorlar
    ···
    1. 1.
      -1
      cok sacma bir teori. soyle ki zaman insanlarin uydurdugu bir kavramdir, tipki uzunluk gibi birseyleri olcmek icin kullanilir. sen simdi burada bir metre olan sey evrenin herhangi bir yerinde bes metre olur diyebilir misin? diyemezsin cunku bir cisim evrenin herhangi bir yerinde bes metre olmussa bes metredir, bir metre degil. zaman icin de aynisi gecerli. tak koluna bir saat, bozulmadigi surece evrenin neresine gidersen git ayni tempoda calismaya devam edecektir. offf zaman gecmiyor muhabbeti ise tamamen pgibolojik bir durum. eger keyif aldigin birseyle ugrasirsan zamanin nasli gectigini anlamazsin. mevzu bu.
      ···
      1. 1.
        0
        Ne anlatıyon amk
        ···
      2. 2.
        0
        Helal et apiley
        Teknolojilerini ileri seviye düşünecekmişiz ışık hızından hızlı haraket ediyorlarmış abe yarram maddeden oluşan hiçbir şey ışık hızına ulaşamaz uzaylılar ve araçları maddeden değilse nedendir sığır adam.
        Işınlanıyorlar dese ışık hızından hızlı gidiyorlar demesinden daha mantıklı olurdu
        ···
    2. 2.
      +1
      iyi de kg da insanların uydurduğu bir ölçü. Ama dünyada 100 kg olan adam ayda misal 70 kg. Şartlar değişince ölçüler değişiyorsa zaman da değişebilir. Zaman ölçüsünün değişmesi için gereken tek şey şartların değişmesi
      ···
   tümünü göster