/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    0
    Nazilerden Günümüze Agarta Haluk Hepkon Komplo teorilerine göre, Hitler, bir uçan daireyle Agarta\\\'ya kaçmıştı. Sabetaycı ve haham olduğunu söyleyen Tuncay Güney\\\'in ifâdeleri Agarta\\\'ya çıkıyor.

    Yakında Ergenekon\\\'un her türlü kötülüğün nedeni olduğu, küresel ısınmayı tetiklediği söylenir ya da Nazileri kıskandıracak bir biçimde evlerinden apar topar alınanların uzaylılarla işbirliği yaptığı ve Atlantisli oldukları ileri sürülürse şaşırmamak gerekir

    Ezoterizm ile komplo teorisi kavramları arasında, kökleri geçmişe dayanan bir ilişki mevcuttur. Her iki kavram da, Fransız Devrimi\\\'nin ertesinde Avrupa\\\'da yaşanan toplumsal kriz sırasında ortaya çıktı. Kaldı ki, her ikisi arasında yapısal bir benzerlik de bulunuyor. Ezoterik akımların, evreni ve dünyayı iyi ile kötünün mücadelesi şeklinde yorumlamaları, komplo teorilerindeki iyi-kötü ayrışmasını hatırlatıyor.

    Edit: ilgi gelirse 1-2 part daha devam edebilirim.
    2. Edit : Okumaya üşenen binler için özet geçiyorum. Agarta = dünyanın içinde yer alan bir şehir. Oraya gitmek mümkün değildir. Orda yaşayanların Ari yani saf ırk olduğuna ve dünyayı kötülerden korumak için kötü güçlerle savaş halinde olduklarına inanılır.

    @4 panpamda sadeleştirerek anlatmış.
    ···
   tümünü göster