/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +4
    Bizim millet soru sormayı bilmiyor. Hayatında hiç soru sormamış veya inançları yüzünden soru sormaktan korkan bir çoğunluk var takunuzu yiyeyim okuyun şu yazıyı.

    Adam çıkmış Nihat Hatipoğluna hakkımı helal etmiyorum hükmü nedir diye soruyor ..

    isviçreli bir adam da CERN deneyi hakkında bilim adamlarına soru soruyor. Uzay ortamında solucan delikleri oluşturmak hem bilimsel hem felsefi olarak imkansız nasıl oluşturacaksınız diyor.

    Bugün biraz A Haber izleyeyim dedim Ankara'da stadyum yapmışlar Erdoğan da miting yapıyor stadyumda. Kameraman milleti gösteriyor Allah belamı versin 100 kişiden 95'i yaşlı .. Yaşlıların kafası çalışmıyor mu? Çalışmıyor güzel kardeşim. Bugün Tayyip niye girdiği her seçimi kazanıyor? Çünkü yaşlılara istediklerini veriyor. Bir yaşlının da ihtiyacı makarna, kömür, bilmem kaç para maaştır.

    Yaşlı adamın derdi izafiyet teorisi, nörolojik görelilik efendime söyleyeyim solucan delikleri olacak değil ya dıbına koyayım. Bu, gençlerin derdi. Adam da çıkıyor tak oyunu Tayyibe veriyor. Soru sormuyor çünkü sormak istemiyor bu da ülkenin başındakiler yüzünden.

    ince ne diyor? Bilim tesisleri açacağım diyor birader. Onu bunu durduracağım, yıkacağım diyor da ne diye diyor? Adam gereksiz olduğunu biliyor çünkü dıbına koyayım. Yetti da yol köprü, yol köprü az bilime yönelin.

    Genç bir kız kardeşimiz bir proje yapıyor Tübitaka başvuruyor umursamıyorlar bile. isviçrede 80 ülkenin katıldığı bir yarışmaya katılıyor birinci çıkıyor oradan.

    Tayyip bu defa da kaybetmezse evet batmayacağız ama yerimizde sayacağız. Tayyip bu defa da kaybetmezse bilime fen'e felsefeye önem veren bu nesil çoktan yaşlanmış olacak.
    ···
   tümünü göster