/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +2
    1-Fısıltı Yöntemi

    Bildiğiniz gibi rüyalar rem döneminde görülür ve rüya sırasında göz kapaklarımız hareket eder. Yani başka biri bizi izlerse rüyada olduğumuzu anlayabilir. işte biz de küçük bir hile yapıp göz kapağımızda hareketlenme gören arkadaşımıza \"şu anda rüyadasın\", \"gördüklerin rüyadan ibaret\", \"rüyadasın\" gibi sözcükleri ses tonunuda iyi ayarlayarak söylemesini rica edersek şansımız da yaver giderse lucid olabiliriz

    2-Ses Kaydı Yöntemi

    ilk yöntemde bahsettiğiniz arkadaşımızı ayarlama işini belki yapamayabilirseniz yukarıda örnek verdiğim sözleri ses kaydı yapıp uykuya daldıktan bir buçuk iki saat sonra çalacak şekilde ayarlarsak rüya sırasında çalan bu ses kaydı bize lucid rüya aleminin o muhteşem kapısını aralayabilir.

    3-I-Doser Lucid Dream Frekansları

    I-doser\'i bilenler beni anlamıştır bilmeyenler içinse kısaca açıklayayım beyne belli frekanslarda ses dalgaları göndererek beynimizi istediğimiz moda sokmaya yarıyor i-doser yani  bir ses kaydı dinleyip sarhoş olmak ya da extazi (yanlış yazmş olabilirm dalga geçmeyin tamam mı)   kafasına ulaşmak mümkündür bu meretle.

       I-doser\'in bir de lucid rüya frekansları vardır. Bunları dinleyerek uyuduğumuzda beynimizi lucid olacak şekilde şartlayabiliyoruz. Bu yöntemi ben denedim fakat başarılı olamadım. Sanırım bunun sebebi beynimiz başta bu frekans aralığındaki ses dalgalarına direnç gösteriyormuş bunun için öncelikle \"hafif dozlardan\" başlamak gerekiyormuş. Sanırım diğer yöntemler gibi bunda da emeksiz yemek olmuyor ve bir kaç hafta sabretmek gerekiyor ama şunu temin ederim ki lusid rüya\'ya eriştiğimizde harcadığınız emeğe değecektir.

    4-Rüya Maskesi
    Amerikada ki bir firma lucid olmak konusunda bu zorlukları fark edince bir alet geliştirdi ve bu alet sayesinde lusid olmak çok daha kolay. sorularınız olursa pm den sorabilirsiniz enty üzerinden soran olursa onlara da dönmeye çalışacağım
    ···
   tümünü göster