/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +3
    Benim derslerim yine ortaokuldaki gibiydi. Denizci edasıyla ortamlara açılmama rağmen derslerim gerilememişti. Fakat ailevi problemler vardı. Aslında kendimi bildiğimden beri olan şeyler ama son zamanlarda iyice kızıştı. Küfürler bağırışlar çağırışlar. Kapı bardak kırmalar. Neyse işte anlarsınız o konulara fazla girmek istemiyorum. Babam pek eve gelmezdi. Bizi giblediğini düşünmüyodum. Maddi konuda sıkıntımız yoktu. Ama manevi konuda bi hayli fazla sorun vardı. Ve 2.dönemin başlarında ayrıldılar. Ben annemle oturduğum yerde kaldım. Kardeşim de bizimleydi. Daha huzurluydu. Çok bi sorun olmadı. Hemen alıştık ve normal yaşama devam ettik. (Belki de daha iyi oldu)

    Her neyse sınavlar falan bitmişti yanlış hatırlamıyorsak ve aklım hala Gizemdeydi(hırrr)
    Ve o ara memleketten annemi aradılar. Dedem baya rahatsızlanmış. Yanlış hatırlamıyorsam kalp yoluyla ilgili bi şeydi tıkanıklık tarzı. Anju falan yapılıyo. Annem de normal olarak gitmeye hazırlanıyordu. Kardeşim anneme bağlı yaşadığı için (bildiğin bağlıydı amk nereye gitse orda altın gününe bile giderdi mahalledeki amk salağı) o da gitmek istedi. Annem gerek olmadığını ve benimle kalması gerektiğini söyledi. Ben de kal napcan gidip falan diyordum. Sonra aklıma bi binlik geldi ve vazgeçtim birden. Gidip:

    K:Kardeşim

    Ben: Ama yine de sen bilirsin annem uzun süre gelmezse göremezsin. Ben olsam çok özlerdim yaaa
    K: Ya gidicem zaten bak bekle sen

    Direk annemin yanına koştu ve bi şeyler bağırdı. Sanırım ikna etmişti. Ve olacakları aklımda kurmaya başlamıştım. gibiş yakındı. (Keşke olmasaydı)
    ···
    1. 1.
      0
      Anjio’dur o, anju olsa duramazdı.
      ···
      1. 1.
        0
        Ne taksa
        ···
   tümünü göster