/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +5
    Sabah erkenden gitmişlerdi. Kalktığımda yoklardı. Kalktım dolaptan reçelimi çıkardım. Yarım ekmeğin arasına döşedim. Dolaptan şeftalili meyve suyunu da çıkararak krallar gibi kahvaltımı yaptım. Kahvaltıdan sonra da pekmez shot attım. En sevdiğimdir panpalar deneyin efsane oluyor. Doğal pekmezi shot bardağıyla için. Ah canım çekti amk. Her neyse

    Çıktım sahaya indim. Haftasonu olduğundan gib kırıkları yine toplanmıştı. Buselerin tayfa da ordaydı. Onlarla çok konuşmuyorduk artık. O yüzden sahaya girmeyip aşağı parka doğru yürümeye devam ettim. Kimseyi bulamadım canım sıkıldı ve evin yolunu tuttum.
    (Bu sahadaki tayfa varya aptal huur evlatları yaz kış kıyamet demeden hep ordalardı amk gib kılı kadar beyinleri yoktu başta samimi gelmişlerdi ama buseyle konuşmayı kesince hepsi kuduz köpek gibi oldular bana karşı neyse işte)

    Eve gidiyordum ve kasabın oraya gelmiştim. Yine ters bakışmak için kafamı çeviriyordum ki kapıda polisleri gördüm. gib kırığı hamdinin yüzü asık konuşuyordu. Anneni gibeyim hamdiii diye bağırdım. (içimden) Ve gülümseyerek eve geçtim.
    ···
    1. 1.
      0
      partlaaaa
      ···
   tümünü göster