/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +2
    Azgınlıktan dişlerimi geçiriyordum. içimdeki isteği dışarı vuruyordum. O da durumdan oldukça memnun ki tek eliyle yakamdan kendine çekerek dudaklarımı emiyordu. Islanmaya başlandığını düşünüyorum ki ufaktan inliyordu. (Aıhhh)
    Bi hışımla gömleğimi çıkardım. Düğmeler sanki kopmuştu ama o an hiç bi şey umrumda değildi. Ah gibeyim tabii ki umrumdaydı. Hücum yeleğim yoktu. Ne işe yaradığını tabii ki biliyordum ama daha önce hiç gerek olmadığından almamıştım ve yanımda yoktu. Ama o anı bölemezdim giberim diyerek devam ettim.

    Üzerindeki göbeği açık kırmızı kısa şeyi çıkardım. Ve ciksi sütyenine elimi atıyordum ki ayağa kalktı. Ne oluyoruz dıbına koyum diyecektim ki hızlıca soyunmaya başladı. Hayran kalmıştım vücudunun kıvrımlarına ince beline. Her ayrıntısı ayrı ayrı inceliyordum ağzım açık izliyordum. gibim pantolonu delip geçecekti.

    Gizem: Ne bekliyorsun salak

    Bi anda kendime geldim ve pantolonumu çıkardım. Baksırı çıkaracaktım ki üzerime atladı ve boynumu emmeye başladı. Çok iyi yapıyordu. O aylardır hayalini kurduğum kız çırılçıplak üstümdeydi. Memelerini avuçladım ve oyun hamuruyla oynar gibi oynadım. Boynumu bıraktı ve gözlerime baktı. ciksi gülümsemesini atarak elini vücudumda aşağı doğru kaydırdı. gibim daha önce hiç görmediğim boyutundaydı. Göremiyordum ama öyle olduğundan emindim. Derisi öyle gergindi ki nerdeyse acıyordu. Baksırımın üzerinden oynamaya başladı. Ben artık kuduruyordum. Duramadım ve ben çıkardım. Hemen ağzına aldı ve yalamaya başladı. Hepsini alabiliyordu ve çok güzel yapıyordu. Çok dayanamadım ve ağzına inlemeler eşliğinde boşaldım. Hepsini yuttu başını da ağzıyla temizledi. Baboliyi tekrar kaldırmasına gerek kalmadı çünkü 1 postaya bitecek gibi değildi. Belinden tuttuğum gibi yatırdım. Bacağını omzuma aldım. inanılmaz güzel bakımlı vücudu vardı bacakları süt gibi bembeyazdı sadece bacağını öperek bile boşalabilirdim. Baboliyi deliğe yerleştirdim ve pompalamaya başladım. Dediğim gibi şapka yoktu. Ben soktukça daha çok inliyordu. O inledikçe daha da hızlanıyordum. Vücudumuzun çarpışma sesi odada yankılanmaya başladı. 2.kargonun geldiğini hissettim ve çıkarıp karnına ve göğüslerine bıraktım. Komidinin üzerindeki peçeteyle kendini temizledi. Ama daha orgazm olmamıştı. O Pozisyon değiştirmeden ben dıbına doğru yaklaştım ve kenarlarını öperek başladım.

    G: ahhhğh lütf.. lütfen. durma ımğhhh

    Tüysüz dümdüz amı beni iyice cezbetti ve yumulmaya başladım. Dilimi içinde gezdiriyordum. Kafamı tutuyor ve daha çok bastırıyodu. Bacaklarından terler boynuma akmaya başladı. ikimiz de artık zirvedeydik. Daha fazla dayanamadı ve şelale gibi fışkırttı. Temizledim ve kucağıma aldım. Üzerime uzandı ve sarıldı. Bu şekilde 10-15 dk durduktan sonra kalktık giyindik ve hiç bi şey olmamış gibi içeri geçtik. Bizim koltuk hala boştu. Oturduk. Ama ben hala doyamamıştım. Çok über süper efsane ciksi bi hatun. Döndüm ve dudaklarına yaklaştım. Koltukda da yiyişmeye devam ettik...

    Herkes ufaktan dağılmaya başlamıştı. Burağıda içerilerde bulamadım. Umarım huur cocugu klozete falan girmemiştir. Neyse.

    G:ben gideyim artık yaa
    Ben: Tamam tatlım
    (Kapıya doğru yürüdük)
    Ben: Dur bi saniye
    G: (tatlı ve uyuşuk bi şekilde) hıı
    Ben: Eve gidince de konuşabiliriz
    (Msn adresini söyledi ve dudağıma sıcacık bir buse kondurup gitti)
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      +4
      Gizem şu an yanımda resmen amk fena betimlemişsin bin. Bu arada o kasap denen huur çocuğunun partı gelmeden 1-2 part önce söyler misin cips alıp okucam o huur çocuğunu
      ···
      1. 1.
        0
        Söylerim panpam saolasın yorumun için
        ···
   tümünü göster