/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 1.
    +12 -3
    Yıl 2004, bahse konu kızın adı Şeyma olsun.
    Yaşım daha 18, şeyma ise 17. O yaşa kadar hiç kız arkadaşım olmamış adam akıllı. Liseden yeni mezun, dersaneye giden bir adamım. Üniversite sınavı tak gibi geçmiş, 100bine zor girmişim, şansımı bir daha deneyecem ama pek de ders çalışan bir tip değilim.
    Lisedeyken peşimde bir kız vardı. Tatar, gözleri çekik, biraz topluca bir kız. Bana platonik aşıktı ve bunu belli etmekten de hiç çekinmedi ben lise sonda o 2\'deyken. Bazı bazı sapıklık kıvdıbına bile geldi durumlar. Koridorda arkamda Allah\'sız diye bağırdığını hatırlıyorum. O zamanlar mesajlar 2 kontör, hergün en az 1 mesajım olurdu şeymadan.
    Gel zaman git zaman ben mezun oldum, sınava girdim ama şeyma halen peşimde. Birgün güzel bir mesaj atmış, içimden dedim ki "ulan areo, günah mk yeter lan, hiç yoktan bi mutlu et kızı", tamam dedim gel buluşalım. Şeyma önce afalladı sonra mesaj attı sonrasında ise aradı. Dalga mı geçiyorsun ciddi misin dedi bana, gayet ciddiyim, buluşalım dedim. Arkadan bir çığlık geldi sonra ne zaman dedi, yarın öğlen gibi buluşuruz dedim tamam dedi kapattı gülücüklü sesiyle...
    https://www.esenshop.com/...mistin-Gozyaslar-0b18.jpg
    ···
   tümünü göster