/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 101.
    +6
    Kerem motorla önden gitmeye başladı.Şuan görünürde yol boştu ve 2.30 saatimiz vardı yetişmek için. Gökyüzüne pencereden baktım ve helikopterler gelip gidiyordu. Büyük ihtimalle gelenleri taşıyorlardı üsse. Askeri üssün ne kadar güvenli olacağını bilmiyordum fakat sığınacak bir yere ihtiyacımız olduğu kesindi. Arkada hazır boşken kızla tanışmalıyım artık dedim.
    -Başın iyi mi?
    -Sağol, daha iyi. Teşekkür ederim beni kurtardığınız için.
    -Kusura bakma tanışamadık telaştan, benim adım Emin.
    -Memnun oldum benim de Gamze.

    Biraz sohbet ettik ve bütün ekiple tanıştı teker teker. Kızı kurtarmıştım o an.Fakat şuan ne halt yiyeceğimizi bilmiyordum daha ne kadar beraber kalırdık? Askeri üsse gidince acaba bizi ayırırlar mıydı?Ben kıza karşı hiç bir şey hissetmemekteydim. Sadece hayatını kurtardığım için ,aramızda bir bağ oluşmuştu.Biz havadan sudan konuşurken. Mehmet söze girdi bi anda.

    (M)-Beyler Kerem yavaşlıyor galiba bir şey var.
    (A)-Ne oldu ki acaba?
    (B)-Beyler bekleyin ben bir yanına gidip sorayım.
    Arabadan çıktım ve yürümeye başladım. Yanına gittiğim de;

    (B)-Kerem neden durdun?
    (K)-Dostum uzağa bak.
    (B)-Bakıyorum ama birşey göremiyorum.

    Kerem o an dürbün verdi bana ve baktığımda manzara korkunçtu.

    Belediye önüne doğru koca bir sürü gidiyordu. Büyük ihtimalle oradaki insan kokusunu almış ve ya helikopter vs birşeyin sesi ile oraya yönelmişlerdi. Sürü çok büyüktü ve üstlerinden geçemezdik.Son bir helikopter kalmıştı ve 2 grup asker son gelecek bir kişi olursa diye bekliyorlardı.Bir saat içinde oraya varmassak büyük ihtimalle daha fazla beklemeyeceklerdi. Hemen plan yapmalıydık. Arabanın yanına gittim ve olanları anlattım.

    (M)-Arabayla daha fazla hareket edemeyiz o zaman.
    (B)-Evet ama dar sokaklardan motorla hızlıca gidebiliriz.
    (A)-Mantıklı ama bu bir saat içinde 5 kişi nasıl bir motorla gideceğiz.
    (G)-Bence(ilk kez fikir veriyordu, hepimiz ona doğru bi anda döndük ve şaşırarak yüzüne baktık.)
    Bence her sefer de 2 kişi zütürmek yerine, Biraz zorla 3 kişi binebiliriz.Bu sayede iki sefer gidip gelmede hepimiz orda oluruz.

    Gamze haklıydı 3 kişi bir motora biraz sıkışıkda olsa sığabilirdik. Zaten ekipde çok şişman olan yoktu.Önce Gazme, Kerem,Anıl gitti.Biz yaya olarak bir kaç çanta ile Mehmet ile onları takip etmeye başladık. Daha doğrusu bir noktada beklemek yerine yayan nereye kadar yetişirsek kardı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster