/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 126.
    +5
    iFTAR PARTI-Finale yaklaşıyoruz.

    Üsse varmak üzereydik ve mutluyduk,iki gün içinde bu kadar aksiyon ve gerilim fazlaydı fakat başarmıştık. Askeri üsde güvende hissetmiyordum nedense. Galiba gelen sürüyü gördüğüm içindi. Helikopter indi 2 asker bize eşlik etti ve bize 1 daire verdiler.5 kişi bir dairede nasıl kalacaktık?Oda sayısı az olduğu için herkesin grupça dağıtıyorlardı.Biz kendi grubumuzla kalmaya karar verdik. Birbirimize güveniyorduk en azından. Askerler Anıl, Kerem ve Mehmet'in asker olduğunu anlayınca onları beraberinde zütürdü ve galiba görev vereceklerdi. Gökyüzünde bir sürü helikopter vardı ve ateşe başlamışlardı. Tanklar, tüfekler, helikopterin atış sesi sağır eder derecedeydi. Buranın başındaki her kimse, sürüden kurtulduğunu sanarken,bu kıyamet sesleriyle çevreden, ilçelerden,her yerden aylak toplanıyordu buraya gelmek üzere.Ama sanırım mutasyonluların sese duyarlı olduğunu bilmiyorlardı. Aylaklarda merak ettiğim şeylerden biri, insan yiyorlardı ve kanlarını doyasıya içiyorlardı.Üstelik kana duyarları vardı bir köpekbalığı gibi. Galiba bir şeyleri çözmüştüm.

    Erkeklerin hepsi ben dışında askerdi ve şuan neredeler bilmiyordum. Gamzeyle tek kalmıştık. Beraber daireye yerleştik. Oturma odasında 2 kanepe vardı. Mehmet ile Anıl burda yatsın diye düşündüm ve çantalarını oraya koydum.Çocuk odasında bir yatak vardı. Burada da Kerem kalır,ben nerde kalacağım diye düşünürken, meğerse en iyisini kendime ayırmışım. Yatak odasında büyük rahat bir yatak vardı. Yatağa koştum ve atladım. Nedense hep yapardım büyük yatak görürsem. Biraz zıpladım ve yorulup uzandım. Mutlu olmuştum sonunda yorgunluğumu atabilecektim. Amaa , ben burda yatarsam Gamze nerede yatacak. Yatmaya müsait başka oda yoktu. Aklımdan geçirdim;bu sorunu Gamze'ye belli edecek sonrada ben yerde yatarım diyecektim.Oda büyük ihtimalle beraber yatalım yatak büyük birşey olmaz diyecekti. Bende sorun olmaz dimi diye safa yatacaktım.O da bir kere daha ısrar ederse hemen yatağa gidicektim.
    Gamze geldi. Farketmemiş gibi yere bir yastık koyup uzanmaya başladım.
    (G)-Niye yerde yatıyorsun yatakta uzansana.
    (B)-Başka yatacak yer yok.Tek yatak bu onuda senin için ayırdım.
    (G)-Ya önemli değil beraber yatarız yatak büyük
    Plan işe yarıyordu.
    (B)-Yok ya seni rahatsız etmeyeyim.
    (G)-iyi sen bilirsin.Üstüne örtü de al.
    Haydaa, böyle olmaması gerekiyordu. Benim planıma göre.Ya Eminnn lafımı olur gel kıvrılır yatarız yha sjsjsj”demesi lazımdı. Ulan yerde buz gibiydi ya.Döndüm ve yer çok soğukmuş, ısrar etmiyecek misin? dedim.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Rezz güzel reyiz devam devam
      ···
   tümünü göster