/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
    başlık yok! burası bom boş!
  1. 151.
    +1
    Arkamızdan koca bir sürü geliyordu fakat her geçtiğimiz sokak sonu molotof atarak sürüyü neredeyse bitirmiştik. Biraz uzandım arka 4 lüde.

    Minibüsün sağa sola çarpması ile başımı vurarak uyandım. Gözlerimi açtığımda önde şoförle oturan komutanın boynunun yendiğini gördüm. Herkes çığlık çığlığaydı. Minibüs yan devrilmişti. Minibüsü kullanan şoför ısırılmış ve yolda dönüşmüştü.Yan devrilmiş arabada eğilerek ayağa kalktım. Kerem baygın yatıyordu kafası kanıyordu. Anıl ise onu kaldırmaya çalışıyordu. Gamze’ye baktım ve yerde uzanıyor olarak gördüm.Çığlık atıyordu üstüne bir aylak geliyordu. Başım ne kadar dönsede minibüs koltuğuna saplanmış baltayı gördüm ve hızlıca çektim.Çekerken yere düşmüştüm. Aykak Gamze’nin üstüne atladı. Gamze omuzundan itiyor fakat gitgide gücünü yitiriyordu.
    Kendimi zorlayarak kalktım ve baltayı elime geçirdim. Hemen önümde ki aylağın boynuna geçirdim ve kafası uçtu, balta ise minibüse saplandı. Bütün kuvvetimle çektim baltayı ve Gamze in üstündeki zombiyi ayağımla üzerinden ittim ve baltayı anlına geçirdim. Kafası ikiye ayrılmıştı. Gamze kanlar içinde ağlıyordu. Fakat kanın aylağın kanı olduğunu farkedince ağlamayı kesti. Anıl Kerem'i uyandırabilmişti ve omuz omuza girmiş minibüsten çıkmak için yürüyorlardı. Gamze yi kaldırdım kucağıma aldım ve dışarı çıktım.O anda silah sesi duydum ve aklıma hemen Mehmet geldi. Mehmet ayağı kırılmadı ise kesinlikle şimdi kırılmıştı ve ayağa kalkıp tek yürüyemez di.içeri daldım ve içeri 3 aylak girmişti ve sivilleri yiyorlardı. Silahsız olanlar kendini koruyamamıstı. Kalan son iki sivilede sürünerek gidiyorlardı aylaklar. Baltayı elime aldım ve kavradım. Sürünen zombinin üstüne çıktım ve omuzuna salladım baltayı. Kolu kopmuştu. Birdaha kaldırdım ve hemen baltayı ensesine geçirdim. Ensesi ikiye ayrılmıştı. Diğer aylak Mehmet e koşuyordu ve Mehmet o ara şarjör ü bitmiş çarpışma esnasında cebinden düşen şarjöre uzanmaya çalışıyordu.Ben baltayı saplayana kadar Mehmet i ısıracaktı. Aylağa yaklaşmadan elimde baltayı kuvvetlice tuttum ve yürüyen aylağın sırtına attım. Aylak yere düştü ve balta sırtına saplı kaldı. Aylak ona rağmen Mehmet’in ayağını tutmuş ısıracaktı. Mehmet o sırada şarjöre ulaştı ve hemen tabancaya taktığı gibi aylağın kafasına üç el ateş etti. Kalan sivillerle Mehmet’i tutarak dışarı taşıdık. icerden birkaç çantamızı hızlıca kurtardık ve ben ve bir erkek sivil Mehmet i omzuna girip yürümeye başladık. Anılda diğer siville Kerem i koluna girmişti. Araba patlayacaktı yanıyordu ve biz uzaklaşmaya çalışıyorduk. Arkamızdan sürü geliyordu.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster