/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +2 -2
    Koronavirüs insnaları kontrol etmek için kullanilmaktadir. Açıklıyorum..

    Bir kaç aydir bu konuyu araştırıyorum. bir kaç destekleyici temel fikrim var. anlatmama izin verin...

    Siyaset bir tiyatro. insanları kutuplaştırmak üzerine kurulu bi düzen var .Trump mu yoksa biden mi? 2 kişi ve demokrasi. Yersen...

    dunya capinda bircok ulkede ayaklanmalar cikacak, Amerika bunun öncüsü oldu. SONRA FRANSA. SONRA iNGiLTERE SONRA ALMANYA.

    yavaş yavaş bütün dünya da Anarşizm ve devlet nefreti virüs gibi yayılacak OHAL yasaları yururluge sokulup, anayasalar askiya alinacak. Bu ayaklanmalar her ulkede farkli nedenlere dayali olsada, ABD de baslayan black lives matter adı altında Anti-f*şist protestolari bu kivilcimin baslama noktasi oldu çünkü zaten vardı bu protestolar. kıvılcımı tutuşturmak lazimdi sadece.
    Öncelikle huzursuzluğun temeline gidelim. Okumaya devam edin..

    MAdde 1 - Ilk asamada hastalik korkusu yayildi, insanlar panik edildi. Ekmeği deterjayanlar falan çıktı . insanlar evlerine kapandı . Pgiboljoik rahatsızlıklar arttı. Bütün Turizm Çöktü . Maddi sıkıntı çekenler bunalima girenler intihar oranları hepsi arttı. Tam anlamiyla korkunçtu

    Madde 2- Ikinci asamada "hastaligin yayilmasini onlemek" bahanesiyle bütün devletler teknolojik takip uygulamalari gelistirilip, hata oranı %30 dan fazla olan PCR testi yaptırılan insanlar hasta olduğuna karar verilip ZORUNLU OLARAK karantinaya ve takip edilmeye razi edilecek..

    madde 3 - ücuncu asamada ise yine hastaligin yayilmasini onleme bahanesiyle insanlar evlerine hapsedildi ve tum Ekonomi felç edildi. 10 yıllık patlamanin ardindan dünya ekonomi endeksi dibi gördü. Halen daha normallesmenin olmamasi ve insanlarin ekonomik dara dusmeleri, hastalik korkusu, medyanin yaptigi propaganda makineligi girevi insanlari dokunsan patlayacak duruma getirdi. Adım adım istedikleri buydu sanıyorum..

    madde 4- bu asamada daha once evlerine kapatilan insanlar kontrollu kaosa sürüklenmeleri için sokaga salindilar. ABD de gerceklesen senaryo uzerinden halk sokaga dokulup yagmaya basladi. Hareket kisa zamanda Avrupaya yayildi. Fransa Almanya ve diger batili ulkelerde sayilari yuzbini bulan gosteriler yapildi. Isin ilginc yani, kendi ulkelerinde gunluk hayatta türklere suriyeliler lübnanlılara karsi islenmis cinayetlere sessiz kalan Almanlar ABD de Siyahi vatandasa Polisin yaptigi uygulamaya karsi sokaga dokuluyordu. ???

    Bizim ulkemizde sokaga dokulme sebebi ne olacak billmiyorum. bilsem de yazmam düsünme kısmını size bırkaıyorum.

    Olacak yagma ve ayaklanmalarda tıpkı NEW YORK yağmalarındaki gibi Polis seyirci kalip olayin buyumesini seyredecek. Hatta gostericilerin arasina karisan sivil Polisler daha buyuk taskinliklar yapabilir. Gosterilerin oldugu yerde ilginc sekilde atmak icin hazir bulunan insaat malzemeleri bulunabilir. Kisaca olaylar buyusun diye kontrollu bir sekilde calisilacak. (abd de hepsi de oldu)

    MADDE 5 - Öldurucu virüsle korkutulup asiyla guven duygusu asilanan halk, yagmalardan ve terörden bıkıp huzur istediği içni askerin sokaga mudahalesini ve ozgurlugunun kisitlanmasina sevinecek. Askeri alkışlayacak. Anayasa askiya alinip savas yasalari yururluge girecek. Insanlar gozetim ve kontrol altinda olacaklar. Ayni zamanda Corona asisi cikti deyip halki asker polis KANUN NAMINA aşılayacaklar.

    Isin ilginc yani asinin iceriginde Coronaya karsi koruyucu birsey olmayabilir de . iki fikrim var;

    1- Asinin icinde son 5 yıldır yapılan devasa yapay zeka yatırımları sonucunda gelistirilen Biyonik Mikrochip olacak. (bkz: neuralink) o çipe sahip olanlarla olmayanlar gorusturulmeyecekler . Herhangi bir medenden oturu vucudunda Chip tasimayan sistem tarafindan dislanacak. Yasadışı sayılacak. Vergi kaçağı gibi hapislik olacak

    2- Daha ilkel ve genetiğimizden torunlarımıza kadar geçecek olan başka bir tür aşı yapılacak.

    Gelecekte Nufus kagidi olmayan biri nasil hicbir islem yaptirmazsa Chipi olmayanda ayni durumda kalacak.

    Alman Goebbelsin bir çok taktiği dunyayi yoneten ve kendini arka planda tutan global gucler tarafindan harfiyen uygulandigi gorulmekte. isterseniz korku tellali diyin. Bir dakika düşünürseniz . Bu üstte yazdıklarım %100 gercek. Korkuyla kontrol, Hegel diyalektigi, medyanin propaganda araci olmasi gibi bircok taktik kombine sekilde uygulanmaktadir. Bu durumlarda yani kan gövdeyi zütürdüğü zaman global zengin gucler daha cok firsat yakalar çünkü RiSK vardir ve isaretledikeri avlarini boyle zamanlarda ele gecirirler.

    Tek Dunya Devleti / illümemati / dünya bankası / rosçildlar ve musonlar ve civatalar ne derseniz deyin artik perde arkasinda gizli kalmak istemiyor. Ortaya cikmasina cikacak ama dunya insanlarini global ortak dusman ve korkuyla biraraya getirip varligini ilan edecek. Ayni sebeplerden ilerde uzayli yalanlarinida ortaya atacaklar. Farkındaysaniz hiç geri dönüşü olmamasina rağmen takkk gibi para yatırılıyor uzay sanayisine. Uzaylilar tum dunya ve tum insanlarin ortak dusmani olara lanse edlip insanlarin irk din renk gozetmeden birlesmeleri için calisacaklar. Oysa insanlar hep kandirilacaklar ve sonucta tum bedenini ve varligini sisteme teslim etmis bir canliya donusecekler. Insanlarin ne dusunmesine, neye inanmasina sistem karar verecek. Sistem insanlari korkulari uzerinden teslim almaya calisiyor (turkiye medyasında daha belli oluyor sanki)

    Dunya Hukumetinin gercek yuzleri yine kendilerini sakli tutacaklar. Bizler on plana sunduklari oyunculari gorebilecegiz sadece. Cikacak ayaklanmalar ulus devletleri ortadan kaldiracak.

    Insan sagligi ve guvenligi icin ozgurlugunu feda edecek ve sonuc olarak elinde ne sagligi nede guvenligi kalacak. Korkusu yuzunden ozgur iradesi dahil herseyini kaybedecek.

    Evet bunlar kendi teorim ve uzun süredir araştırıyorum.
    Böyle bir durumda çözüm ne olurdu dostlar? Tartışmaya açık bir konu.
    ···
   tümünü göster