/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +2
    - akıl ve hayat çizgilerin birleşik bu tamamen hislerinle değil mantığınla da hareket ettiğini gösteriyor. iki çizginin birleştirdiği yerdeki o çarpılarda yaptığın hataları gösterir. Bu bir çok kızla birlikte olduğun olabilir, eğitim hayatın olabilir. Ama tek bir çizgi olmaması kötü.
    - Hayat çizginde iki ayrım var, birinci ayrım biraz ortalarda. Bu orta yaşlarda bir kaza geçirebileceğini gösteriyor. Dikkat edersen ayrımdan sonra çizginin devam ettiği yer çok ayrık. Bu ciddi biri kazayı ya da hastalığı gösteriyor olabilir. Daha sonra toparlanman zor geçebilir. Ve hayat çizgin o ayrıktan sonra tahminen 10-15 sene (tamamen ihtimal) içinde sona eriyor. çizginin sonunda bir çatallaşma var bu ölümü sembolize ediyor.
    - Elin sarımtırak. Bu entelektüel el rengidir. Olaylara şüpheyle merakla yanlaşan insanların el yapısıdır. Kültürlü denilmez ama kültürlü görünmeye çalışan insan tipleridir. Aynı zamanda sarı el sağlıksızlığa da işarettir. Hastalıklara açık bir yapın olabilir.
    - Parmaklarına gelecek olursak. Düz parmak yapısına sahipsin. Buna kare de deniyor. Tırnaklarınıda görsem iyi olurdu.
    Bu el enerjik yapılı birini gösterir. Pozitivsttir. Zorluklarla baş edebilir. Objektif ve pratik zekalıdır. Düzeni sever. Çalışkan ve faydacıdır. Acıları da sevinçleride derinden yaşar. Estetik anlayışı yüksektir. Temel zaafı abur cuburdur. Obur değil ama atıştırma bağımlısıdır.
    ···
   tümünü göster