/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +2 -1
    https://i.imgyukle.com/2021/03/24/N4Assh.jpg
    Spor yapıyorum ellerimde yara var kusura bakma
    ···
    1. 1.
      0
      eldiven tak kanka
      ···
      1. 1.
        0
        Takıyorum kanka krem de sürüyorum ama oluyor işte anlamıyorum
        ···
    2. 2.
      0
      - uzun el: kuruntulu, egoist, hileci olmaya yatkın birisin. Cimrilik, fırsatçılık var. Fırsatçılıktan kasıt mesela fırsatçı golcüler daima uzun ellidir. Sanata yatkınsın. Titizlik, sinir var. Kendini disipline sokamıyorsan her şeye olur olmaz burnunu sokan biri olursun.

      - beyaz-pembemsi renkli el: sağlık, sıhhat, afiyeti gösterir. Temiz yüreklilik ve sevimliliğe de işaret.

      - Sivri el: Parmakların anladığım kadarıyla sivri. Duyguları ön planda birisin. Çabuk etkilenip, etkileyebilirsin. Mantığın analitik değil. Çağrışımlarla düşünmeye açıksın. Kalbin ilhama açıktır bu sebeple ilk hislerin çoğunlukla doğrudur. Bu elin en yaygın özelliği hayal gücüne sanata çokça eğilimli olmaları. Rahat ve lüks yaşamı seversin. Çok başarılı gibi görünebilirler ama değillerdir. Çünkü istikrarlı bir çalışma şekilleri yoktur. Zorluk karşısında hemen pes eder. AMA BU YÖNÜNÜ FARKEDiP DÜZELTiRSEN MUTLAKA BAŞARIYA ULAŞIRSIN. Bu arada bu el sahipleri çabuk ölmekte isterler. Çok renkli bir kişilikleri vardır hemen her ortamda kendini belli ederler. Güzel konuşma, hitabet yetenekleri vardır. Taklit kabiliyetleri vardır. Aşkta sebatsızlardır. Mesella sivri elli bir kadın çok iyi bir metres olur. Su gibiler yani konuldukları yerin şeklini alırlar ama hemen de sıkılırlar.

      - Hayat çizgin: hayat ve akıl çizgin başta çarpık bir şekilde birleşik farkettiysen. Yani hemen hemen aklını kullanarak hareket edersin. Hislere çok kapılmassın ya da dengeyi kurarsın. Bu güzel bir özellik. Ama çarpılar var onların keskin bir çizgiye dönüşmesi senin elinde. Işıktan mı bilemedim ama hayat çizginin başında çizgin biraz belirsiz. Ama çarpılar yok. Gençliğinde çok hata yapmamış gibisin, güzel bir hayat çizgin var. Eğer dindarsan bu iyi bir gençliğe işaret ediyor. Kız mız ayakların pek olmamış.
      Hayat çizgin epeyce uzun bu uzun bir ömre işaret ediyor. Çizginin sonlarına doğru bir kegiblik var bu bir kazaya, hastalığa işaret ediyor olabilir. Ondan sonra da çizgin seyreliyor. Bu başına gelen olaydan sonra yaşının da verdiği zorlukla biraz sıkıntılı geçeceğini gösteriyor. Ama normal.. Yaşlılık işte..
      Kalp çizgin: Bu çizginin sonlara doğru çarpıklaştığını görüyoruz. Bu bir rahatsızlıkta olabilir başka bir şey de olabilir emin değilim. Kalp çarpıntılarına da işaret olabilir. Ama sağlığına dikkat etsen iyi olur.
      Tümünü Göster
      ···
      1. 1.
        0
        Evet sivri el kısmında yazdıkların çok doğru. Sanırım biraz çabuk pes ediyorum ve tembelim. Boğa Burcu olduğumda çok belli değil mi?
        ···
      2. 2.
        0
        Boğa burcuyla alakalı evet. Ama kendini disipline ettiğin sürece önünde kimse duramaz emin ol, çok yakınımdan biliyorum..
        ···
    3. 3.
      0
      amk 31 çekmekten eli nasır tutmuş
      ···
      1. 1.
        0
        Ya ananın asidik am suyu tahriş etti oç
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster