/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 26.
    0
    al panpa
    merakla bekliyorum

    https://i.imgyukle.com/2021/03/24/N6VLZc.jpg
    ···
    1. 1.
      +1
      Açmayın fırıncı küreği
      ···
    2. 2.
      0
      Uzun el: Yukarıda uzun el ile alakalı yazdığım her şey senin için de geçerli.
      Kuruntulu, egoist, hileci olmaya yatkın birisin. Cimrilik, fırsatçılık var. Fırsatçılıktan kasıt mesela fırsatçı golcüler daima uzun ellidir. Sanata yatkınsın. Titizlik, sinir var. Kendini disipline sokamıyorsan her şeye olur olmaz burnunu sokan biri olursun.

      Sarı el: Bu genellikle sağlıksızlığa işaret. Hastalığa yatkın bir bünyen var. Elinin zayıflığından da belli.

      ince el: Hayalcisin, ama yaratıcı değil. Narinsin. Ayakların genellikle yere basmaz öyle bir naiflik ve hayalperestlik. Bazen hayalin gerçek olduğunu bile düşünebilirsin. Aşırıya kaçma. Zorluk zahmet sana göre değil. Çalışmayı da pek sevmessin. Elin damarsızsa bu acımasızlığa da işaret.
      Elin hem uzun hem kuru hem de ince ise bu cidden meşakkatli bir hayatı gösterir.

      Yassı el: içgüdülerinle hareket eden birisin. Coşkulu ve girişken, kendine sonsuz güvenli, cesaretli ve atılgandır. Kırda bayırda yaşamayı, toprakla yaşamayı da severler. El işlerinde büyük yetenekleri vardır. Sanatı pek ciddiye almazlar, mesela şiir onlar için boş iştir. Çok yemek yerler, öyle rahat ve lüks bir yaşamayı aruz eder de değiller. Geç yatar erken kalkarlar. Zengin olsa bile derbeder yaşar. Gösterişi sevmezler, sadelik tercihleridir. Çok iyi de aile reisi olurlar. Özgürlüklerine düşkünler. Gayretlidirler. Bir işi bitirmeden rahat edemezler. Bu ele sahip insanların bağırsak sıkıntıları olabilir. Şekere de yatkınlıkları vardır.

      Hayat çizgin: ilk dikkatimi çeken hayat çizginin çok seyrek olması. Bir rahatsızlığın mı var?
      Hayat ile akıl çizgin birleşik. Aklını kullanan birisin. Ama çarpıklıklar var başta. Hislerinde devrede. Hayat çizgin dümdüz bu güzel. Gençliğinde çok hata yapmamışsın. Ama seyrek olması bir hastalığının olup olmadığını düşündürdü bana. Hayat çizgin ne çok kısa ne uzun. Ortalama bir ömrün olur muhtemelen (Allah bilir).

      Akıl çizgin: Hayat çizginle akıl çizgin iç içe başlarda bu utangaçlığa, içe kapanıklığa işaret. Uzun bir çizgi bu aklı kullandığını gösteriyor. Yine hayal gücü yüksek.. Başarılı ve istikametli bir hayatı da gösterir. Ama doğru kullanabilirsen tabi. Başta kırıkların olması yine bir rahatsızlığı ya da kazayı gösteriyor. Cidden merak ettim.

      Kalp çizgin: uzun olması kıskançlığa, heyecana, tutkuya işaret. Kalp çarpıntıları görülebilir. Çok parçalı bu aşkta hayal kırıklıklarına işaret olabilir. Aynı zamanda entrikacı bir yapıyıda gösterir. Zayıf bir kalp yapısı da bunun işareti.
      Tümünü Göster
      ···
    3. 3.
      0
      pampa sabah işe gidecem benimkine de bak hadi :D
      ···
    4. 4.
      0
      hic tutmadi panpa.. saglikli biriyim.. daha yeni check-up yaptirdim. ama aids li olabilirim. :-)

      yazdiklarini dikkate alacagin
      ···
      1. 1.
        0
        Bu ileriyi de gösteriyor olabilir. Elinin renginden bariz hastalıklara açık bi yapın var.. Yine de ihmal etme pampa..
        ···
    5. diğerleri 2
   tümünü göster