/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 76.
    +1
    sol elinde hayat ile akıl çizgin birleşikken sağdakinde ayrı. Bu akıl ve mantık ışığında yaşamadığını gösteriyor. Sol elinde birleşik olması, aslında kaderinde akıl ile hareket edebileceğinin işareti. Ama sen bunu henüz başaramamışsın. Hayat çizgindeki başlardaki çarpıklıklar gençliğindeki hataları gösterir. Belli bir yaşta düz çizgiye dönüşmüş. Orta yaşlarda çizgide bir seyrelme var. Bu bir kaza, hastalık olabilir. Sonra düz ve derin çizgiyle kıyamete kadar devam ediyor :d Cidden çok uzun bir çizgi, Allah izin verirse uzun bir ömrün olacak muhtemelen.
    Akıl çizgin kısa ve çatalla bitiyor. Bu zeki ama kontrolsüzlüğü işaret eder. Bariz bir seciyeye sahip değillerdir. Çatal ile bitmesi kıvrak bir zekayı gösterir. ince diplomasi yeteneğine, ruhi duygu güzelliğine, beceriklilik ve açıkgözlülüğü de gösterir. Ama aynı anda gelen ve birbiriyle çelişen fikirleride sembolize eder. Aralarında tercih yapman zordur. Bu insanların her şeyi çift gelir. Sıkıntıları da nimetlerde. Hep tercih yapmak durumundasın.
    Kalp çizgini tam göremedim. Ama dalgalı sanırım. Dalgalı bir yaşamın işareti. Sürekli değişen düşünce yapısı, fikirler, iniş çıkışları.. Hastalıklara açık bir yapıyı da gösteriyor. Dikkat etmende fayda var.. Elinin sarımtırak olması da sıhhatsizliğe işaret.. Sigara, alkol uzak dur..
    ···
   tümünü göster