/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 76.
    0
    Keşke avuç içindeki çizgileri de görebilseydim.. El yapın güzel.
    Uzun el: Yukarıda uzun el ile alakalı yazdığım her şey senin için de geçerli.
    Kuruntulu, egoist, hileci olmaya yatkın birisin. Cimrilik, fırsatçılık var. Fırsatçılıktan kasıt mesela fırsatçı golcüler daima uzun ellidir. Sanata yatkınsın. Titizlik, sinir var. Kendini disipline sokamıyorsan her şeye olur olmaz burnunu sokan biri olursun.

    ince el: Hayalcisin, ama yaratıcı değil. Narinsin. Ayakların genellikle yere basmaz öyle bir naiflik ve hayalperestlik. Bazen hayalin gerçek olduğunu bile düşünebilirsin. Aşırıya kaçma. Zorluk zahmet sana göre değil. Çalışmayı da pek sevmessin. Elin damarsızsa bu acımasızlığa da işaret.
    Elin hem uzun hem kuru hem de ince ise bu cidden meşakkatli bir hayatı gösterir.

    Sivri el: Parmakların anladığım kadarıyla sivri. Duyguları ön planda birisin. Çabuk etkilenip, etkileyebilirsin. Mantığın analitik değil. Çağrışımlarla düşünmeye açıksın. Kalbin ilhama açıktır bu sebeple ilk hislerin çoğunlukla doğrudur. Bu elin en yaygın özelliği hayal gücüne sanata çokça eğilimli olmaları. Rahat ve lüks yaşamı seversin. Çok başarılı gibi görünebilirler ama değillerdir. Çünkü istikrarlı bir çalışma şekilleri yoktur. Zorluk karşısında hemen pes eder. AMA BU YÖNÜNÜ FARKEDiP DÜZELTiRSEN MUTLAKA BAŞARIYA ULAŞIRSIN. Bu arada bu el sahipleri çabuk ölmekte isterler. Çok renkli bir kişilikleri vardır hemen her ortamda kendini belli ederler. Güzel konuşma, hitabet yetenekleri vardır. Taklit kabiliyetleri vardır. Aşkta sebatsızlardır. Mesela sivri elli bir kadın çok iyi bir metres olur. Su gibiler yani konuldukları yerin şeklini alırlar ama hemen de sıkılırlar.
    ···
   tümünü göster