/i/İnanç

İnanç
  1. 1.
    +1 -2
    Sosyolojini yiyeyim senin
    ···
    1. 1.
      +2 -1
      Kadinlarla veya kizlar ne zaman evlenir gibi bir konuyla alakali dinin bir emiri mi var :d
      ···
    2. 2.
      +1 -1
      Emir yok diye 9 10 11 yaşındaki kızlarla evlenip gibip gibip 20 25 yaşında öldürmüşler kızları. Bu kadar cahil bu kadar yobazsız işte. Emir yokmuş kaç yaşında evlenileceği tuuuu
      ···
    3. 3.
      0
      iki döneme neden aynı şekilde baktığınızı anlamıyorum ben de. Asırlar öncesi bir zamandan bahsediyoruz. Yaşam süresi kısa, hâliyle de insanlar daha hızlı gelişiyor. Şu anki 11 yaşındaki kızlar mı aklına geliyor senin?

      Benî Kureyza katliamı için de benzer muhabbet dönüyor amk. "Çocukları bile kestiler" deniliyor. Çocuk, tamam da nasıl bir çocuk acaba? 13 yaşında filan olsa da büyük ihtimalle çocuk denilir. Öyle işlemiyor ama. Eli kılıç tutuyorsa, bir de baş kaldırdıysa iş işten geçer artık.
      ···
    4. 4.
      0
      Boş adamsın vesselam başka dini yaşayan insanlarda geçmiş zamanlarda cahilce şeyler yapmış yıllarca avrupada solak insanların şeytanlarla ilgisi olduğu gerekçesiyle aşağılanmış kadınlar cadılıkla suçlanmış gibip gibip öldürmüşler mi ahahaha yazık kafana sosyoloji ile alakası yokmuş tm
      ···
    5. 5.
      0
      Hepsi dinin getirsi. Kadınların cadı olması solakların şeytan olması. Evet gibip gibip genç yaşta doğurtmuşlar küçük kızları.
      ···
    6. diğerleri 3
   tümünü göster