/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 1.
    +10
    Knk buraya ne güzel yazıp anlatmışın insanlara karşı söyleyemiyon olmuyor biliyom mk
    ···
    1. 1.
      0
      Hocam ben yavaş yavaş yeniyorum kızlarla falan konuşuyorum artık hatta 2 gündür uyumadan konuşuyoruz discordda bir kızla uzaktan yapılabilecek her şeyi yaptık yakında gelcek yanıma vs vs yani bunlar bir yıl önce hayal edemeyeceğim şeylerdi. şimdi benim bu gelişmeleri dayandırabileceğim iki şey var, birincisi antidepresan. antidepresana başladıktan sonra omegle azar connected instagram vs vs her yerden kızlara yürüdüm. sosyalleşmek için kullandım interneti. Sonra dışarda da daha aktif olduğumu gözlemledim. ikinci ihtimal de yaşım ilerledikçe ve mecburen sosyalleştikçe(gerçi pek sosyalleşemedim) beyin daha normale yönelik şekil aldı. YAni illaki yaş ilerledikçe anksiyetenin aşırı acısına alışıyorsun ve beyin de gereksizliğini anlıyor vs vs. bendeki bu bir anda yaşanan patlamayı dayandırmak için en makul seçenek antidepresan. lustral ve dideral kullandım hala da kullanıyorum. şunlar var, sorumluluğum 0, düzen 0, uyku düzenim asla oturmuyor. BUnlar antidepresandan önce de vardı, ama şimdi ünideyim, daha önce boştaydım. yine de çok olumsuz etkisini gözlemlemedim. Duygularımı zaten yaşamıyordum, bir ara duygusal olarak duyarsız mıyım diye de sorguladım, şimdi de duygu yaşamıyorum, kendimi zorluyorum duygulanmak için bazen vs vs. şu anda bu yazıya 0 odaklanıyorum misal benim yazacağım şekilde bir yazı değil bu. neyse olumsuz yönleri olabilir, hayatın güzelleşse bile hissetmiyor olabilirsin, ama bence bu yedi yirmi dört acı çekmekten çok daha iyidir.
      Birde antidepresan kaygıyı sıfıra indiriyormuş diyorlar demişsin. Öyle bir şey yok, kaygı korku 0a inerse pgibopat olursun, ki bu da bir sosyal fobi mağduru için kötü değil, hatta hayallerini süsleyen şey olurdu.
      ···
    2. 2.
      +2
      Knk 2 sene öncesine kadar kızlarla aram çok iyiydi ama şuan hiç yok. Okulda kızlara bazen naber falan diyorum yüzüme bile bakmıyorlar. Karantinadan dolayı 67 kilo oldum hafif göbeğim var. Bilemiyorum hep insan gibi yaklaşıyorum ama hata mı bende anlamıyorum. Ama konu erkekler olunca çoğu zaman yoldan bi erkeği çevirip bişeyler sorabiliyorum. Aynı şey kızlar içinde geçerli ama kızlarla asla tanışamıyorum. Mesela bi keresinde bi kızla tanışmaya gitmiştim. Yanında argo bile kullanmadım sadece tanışmak istediğimi söyledim. Yanindaki kuzeni ise harbi yavşaksın knk diyip gittiler. Halbu ki kendileri salak salak erkeklerle takılıyorlar benim suçum ne anlamadım. Önerin var mı hocam?
      ···
      1. 1.
        0
        Kızları gibeyim sana bişey olmasın kardeşim
        ···
    3. 3.
      0
      benim önerim o tür kızlarla konuşmaman. Düzgün insanları seç
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster