/i/Ben

Discord Sunucumuz Açıldı!
discord.gg/incisozluk
  1. 26.
    +4
    Aha tam benlik konu.. gibtiret burdaki saçma sapan tavsiyeleri adam sosyalleş demiş umursama demiş ama nasıl olacağını anlatamamış. Yani içi boş tavsiyeler bunlar. Şimdi ben koca yarramla içini doldurucam.

    Beyler öncelikle bulunduğunuz ortamdaki insanlara bakın hangisi sizden daha vizyonlu daha entelektüel daha zeki aq ?
    Hiçkimse sizden üstün falan değil hepsi saçma sapan hareketler yapıyorlar zaten ve herkesin rezil bi hayatı var.
    Yani ilk öncelikle çevrenizdeki insanları küçümsemeye başlayın hatta içten içe aşağılayın bile. Mesela sen metallica dinlerken o amk kekosu gidip tuğçe kandemir falan dinliyor yani vizyon sıfır kalite sıfır. Sen inancını sorgulayıp dinler tarihini araştırıp din konusunda tonla bilgiye sahip olup inançsız olmayı seçmişsin. Ama bu dalyarak suya ilahi okununca suyun tadının değiştiğinden bahsediyor. Sen herhangi bir konuda muhabbet açsan bu cahillerin genel kültür düzeyi o kadar aşağıda ki 2 3 cümleden fazla kuramazlar bile. Yani demek istediğim çekindiğin insalardan oluşan toplumun %90 ı böyle amk. Bunların benim hakkımda ne düşündüklerinin ne önemi var.

    ikinci olarak çalışın agalar. Evde bilgisayar başında sosyal fobi yenilmez. Çünkü sosyal medyada hep mükemmel hayatlar görüyorsunuz. izlediğiniz netflix dizilerinde hep mükemmel hayatlar görüyorsunuz. Ordaki dünya gerçek değil çıkın dışarıya çalışma başlayın ve insanların ne rezil varlıklar olduğunu görün. Adam tuvaletten çıkında elini yıkamadı gözümün önünde ben bu orrospu çocuğunun benim hakkımda ne düşündüğünü neden umursayayım lan. Ben bunun anasını gibeyim bak aklıma geldikçe sinirleniyorum bu binle biz aynı yemekhanede yemek yiyip aynı servisle evlere gidiyoruz.

    Neyse işte kendi paranızı kazandığınız zaman aile içinde daha görünürlük kazanıyorsunuz. Bu çok önemli. Ben kendi paramı kazanmadan önce evde kedi gibi otururken kimsenin adam yerine koyduğu yoktu özellikle de kardeşlerin. Evde besleme gibiydim resmen. Ama şimdi kendi paramı kazanan bi BiREY oldum. Kendi paramı kazanıyorum ve istediğim gibi de harcıyorum ailem umrumda değil.

    Ve bir de beyler gerek iş hayatında olsun gerek okul ortamında falan insanlarla sohbet kurun. Cool takılmanızın kimseye bi faydası yok aq herkes cool takılıyo kimse ilk adımı atmıyo ve yeni arkadaşlıklar kurulamıyo. Halbuki ilk adımı siz atsanız belki de hayat boyu sürecek bi arkadaşlık kurucaksınız belki de tam kafa dengi bi dost kazanıcaksınız. Işte bunun için de ilk adımı atmanız lazım o da gidip "merhaba" diyerek olmaz aq çok yapmacık bu. Mesela iş hayatındaysanız molalarda dinlenme yerinde otururken sağdan soldan işle ilgili bi bi soru sorun girin muhabbete. Okuldaysanız tenefüste dersle ilgili bişey sorun cevap alınca da hemen susmayın muhabbeti sürdürün.

    Ve eğer bulunduğunuz ortamda hiç arkadaşınız yoksa ilk önce erkeklerle arkadaş olun çünkü kızlarla arkadaşlık kurmaya çalışırken kız aklından sizin ona yürüdüğünüzü düşünebilir ve yüz vermemek için muhabbeti sürdürmek istemeyebilir. Ama erkekler daha samimidir çünkü akıllarına onları gibmek isteyeceğiniz gelmez.

    Ve son olarak şunu da yazayım. Ki bu en önemlisi olabilir. "ZORUNDA DEĞiLSiNiZ" evet beyler hiçbirşey yapmak hiçbirşeyi ispat etmek kanıtlamak zorunda değilsiniz. insanların çoğunun nasıl boş beleş tipler olduğundan bahsetmiştim. işte siz bu insanlara kendinizi kanıtlamak zorunda değilsiniz. Mesela markette paranız ekgib mi çıktı gibtiredin kasiyeri aq. Bimde asgari ücrete çalışan kişiye zengin olduğunuzu kanıtlamak sorunda değilsiniz. O kimmiş aq. Veya iş yerindeki kekolara metal müziğin iyi olduğunu kanıtlamak zorunda da değilsiniz gelip "buneeaammınaaehheheh" diyebilirler önce gidip kendi gibko müziklerine baksınlar arebesk remix dinleyen vizyonsuz varoş pijler.

    Yani özet geçecek olursam bi kendinize gelin aq bu toplumun nesinden çekiniyosunuz. Siz onlardan daha üstünsünüz.
    Tümünü Göster
    ···
    1. 1.
      0
      Bi aydali fanına yakışır entry. Sağol yazdıkların için.
      ···
    2. 2.
      0
      "din konusunda tonla bilgiye sahip olup inançsız olmayı seçmişsin." burası hariç katılıyorum panpa felsefe ve dinleri araştırmak beni Müslüman yaptı panpa ama sadece Müslüman kuran Müslümanı derler belki duymussundur günümüzde Müslüman diye geçinenlerin çoğu dinini terketmiş sünniler ve kendi dinlerine göre kafirler aslında selefiler iyi ifşa ediyor bizim sözde Müslüman Sünni münafık müşrikleri neyse başkalarının dindarlık adı altında yediği haltlar beni ilgilendirmez ben dinin toplumlara verdiği değerlere bakıyorum din hiç olmazsa insanlar hepten bencil bir huur çocuğu olur çıkar nihilizm vs en azından tam dindar olmasalarda din kavramı kültür olarak var hani akıllarında yine Allah günah yazar mı diye tamamen dinsiz olsak Anadolu irfanı giber atar bizi panpa emin ol bunlar sözde inanıyorlar Allah'a ona rağmen böyleler sen düşün Bi bak
      ···
      1. 1.
        0
        Aga kuran denen kitap bilimle taban tabana zıt bi kitap. içinde kölelik ve cariyelik gibi kavramlar var insan haklarına uygun değil el kol kesmeyi recm etmeyi yasaklamayan bunları legal kılan bi kitap yani vicdana da ters. Böyle birşeye nasıl inanabiliyorsun anlamıyorum. Anadolu irfanı bu vicdana ters kısımlarını yontmuş ve modernize etmiştir yani daha humanist bi islam ortaya koymuştur senin selefi dediklerin işid gibi canavarlar amk. Anafolu irfanı yanlarında melek kalır
        ···
      2. 2.
        0
        kölelik ve cariyelik kavramları sünni safsatası ayrıca recm kuranda yok ve el kesme öyle el kesme anlamında anlaşılmıyor araştırabilirsin. Tabi böyle deyince şimdi kendi kafana vicdanını rahatlatmak için kıvırtmışssın diyeceksin makul bi yaklaşım ama araştırınca görüyorsun Sünniler hadis ve fıkıhla Kuran'ın resmen içinden geçmişler anlamları değiştirip kendi sünni iktidarlarına yaranmak için manalar uydurmuşlar. Sünnilik Sultan dinidir unutma panpa araştır bu konuları Allah yardımcın olsun.
        ···
    3. 3.
      0
      panpa iyi güzel etrafındaki insanlar senden üstün değil demişsin de adamın karşısına kendisinden gerçekten üstün biri gelince ne yapacak? yanlış bir bakış açısı bu.
      ···
      1. 1.
        0
        Knk kimse tanrı değil sonuçta amk. Bi konuda üstün olsa bile başka bi konudan adama tak atabilirsiniz içinizden aşağılayabilirsiniz. Yani burdaki temel amaç kimseyi kendinizden üstün görmemek. Öyle olsalar bile
        ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster