/i/Tespit

  1. 1.
    +10 -2
    Zaten istesende soldaki gibi olamazsın. Günde 2 öğün yiyip şınav barfiks çekersen birkaç aya sağdaki olursun ama üstünü çıkarmadıkca kaslı olduğun bile belli olmaz.
    ···
    1. 1.
      -3
      bizim için ideal ve normal olan sağdaki zaten. Türkiye şartlarında çok zengin değilsen soldaki vücudu besleyemezsin bile. Sağdaki için gym'e gitmene bile gerek yok. taksa falan gitsen veya gimatta çalışsan yaparsın.
      ···
      1. 1.
        +1 -1
        Bende tam olarak sağdakiyim yazın iyide kışın cılız hissediyorum kendimi.
        ···
      2. 2.
        +1
        normali o zaten kardeş. Hiç çekinme sana zargana diyen cep hulklarından. Kızlar sağdakini her türlü tercih eder.
        ···
    2. 2.
      +9 -1
      Birkaç aya nereye oluyon amk? O vücut için rahat 1 sene lazım, o da spor salonuna gidip düzgün beslenirsen tabii.
      ···
      1. 1.
        +1
        Birkaç ay az ama 4 ay ağır sanayide çalışsa yapar. Hayatımda en fit vücuda sahip olduğum dönem (sağdaki gibi karın kaslarım belirgin değildi ama gayet fit ve güçlü bir vücudum vardı.) gimatta bardak imalathanesinde çalıştığım dönemdi. orada da 3 ay çalışmıştım da o hale gelmiştim. Aslında ameleler düzgün beslense gayet güzel vücut yaparlar ama maddi imkansızlıklardan dolayı o vücudu besleyemiyorlar. Birde karbonhidrat ağırlıklı beslenince iyice şişiyorlar tabi. O zamanlar gimat da dayımda olduğu için çalışırken her gün etli bir şeyler yiyordum ustalarla mesela. (köfte, döner, sucuk ekmek ne varsa işte) akşamda hayvan gibi ev yemeği yiyordum oluyordu. Bu arkadaşta bir çelikhaneye girip 3-4 ay kalıp dökse o vücudu yapar yani.
        ···
      2. 2.
        +1
        Bedenen çalışırsan kas yaparsın ama orantılı olmaz. Bir tane kürekle mezar kazan adam gördüm, adamın önkolları bodycilerden daha kalındı, ama vücudun geri kalanı ince.
        ···
   tümünü göster