1. 301.
    +1
    Yeniden başladım, 11. gündeyim. Son nofap sürecim 4 yıl önceydi, o zaman pek başarılı olamamıştım, şimdi kararlıyım. Şimdiden iyi yönde değişimler var. 30. güne ulaşırsam gelişmeleri yazarım.
    ···
    1. 1.
      0
      yazmayı unutmuşum. 19. günde bozdum. üstünden de 2 haftadan fazla zaman geçti. bu 2 haftalık süreçte de 2-3 günde bir asıldım. nofap öncesi her gün asılıyordum. 19 gün bile olsa ilk faydası bu oldu. osbiri biraz azaltmış oldum. bir de boşalma miktarında artış var. 2 günde 1 yapınca her gün yaptığıma göre 2 katı boşalmayı beklerdim ama en az 3-4 katı miktarda sıvı geliyor. sanırım prostatım testislerim falan dinlenince kendilerini yenilediler. şimdi diğer etkilerini yazıyorum.
      spor performansım arttı. hem aksatmadan sporumu yapıyorum hem de kesilmeden rahat rahat hareketleri bitiriyorum.
      konsantrasyonum arttı. aklımda bir iş varsa odaklanıp bitirene kadar başında durabiliyorum. hatta aklıma cinsellik gelmiş bile olsa işin başına oturduğum anda o işe 1 dk içinde konsantre olabiliyorum. eskiden aklıma cinsellik geldiği an hiçbir işe konsantre olamazdım.
      şimdilik en belirgin etkileri bunlar. tabi 19 günde bozup 30 güne tamamlayamamış olmanın verdiği bir hayal kırıklığı vardı. o yüzden bugün tekrar başlamaya karar verdim. çünkü bu kadar kısa sürede bu değişimler olduysa 2-3 sefer 30 güne tamamlarsam neler olur diye düşünüyorum. hatta tek seferde 100 günlük bir süreci tamamlarsam uçarım falan herhalde.
      ···
   tümünü göster