/i/Bilim

"hayatta en hakiki mürşit ilimdir, fendir. ilimin ve fennin dışında mürşit aramak gaflettir, dalalettir, cehalettir".
M.K ATATÜRK
  1. 1.
    +7
    Üstün Helenik genlerim var diyor, Helenleri sarı saçlı mavi gözlü sanıyor. Bu tip sol hareketler cahilliktendir, bilim bilmezliktendir. Gerçekleri öğrenseler güzel olacak.
    ···
    1. 1.
      +3 -7
      Helenler sarı saçlı mavi gözlüdür diye bir önermede bulunduğumu hiçbir zaman hatırlamıyorum. Orada bahsettiğim yazıyı okusaydın ve bana cahil demeden önce bir anti-ırkçılık reaksiyoni olarak Üstün Helen ibaresi kullandığımı anlasaydın keşke.

      Sizin lügatınıza ırkçılık (bkz: ) kavramı öyle bir yerleşmiş ki yaptığıniz ırkçılıği objektif, bilimsel olarak kalıba sığdırmaya cesaret bile bulabiliyorsunuz.

      Bu neye benzer biliyor musun? Tıbbi literatürde eşcinsellliğin kanıtlanmış anormal bir durum olduğu yazmasına rağmen o kendilerini homociksuel diye adlandıran cahillerin normal ciksuel fonksiyona sahip olan ve bu duruma karşı çıkan insanlara pgibolojik rahatsızlığı var deyip homofobik damgasıni yapıştırmaya benzer.

      Yani cahil sensin bu durumda.
      ···
    2. 2.
      +2 -1
      Irkçıya ırkçılık yapacaksın gibi saçma sapan bahanelerle ikiyüzlülüğünü savunmaya calısıyor ama gibtiret hiç uğraşma. Ötede kendi halinde erdem sinyalciligi yapsın, iyi bir insan olduğunu, batılı efendilerinin kendisini çok sevdigini düşünsün. Ben artık bir musibet bin nasihatten iyidir lafını tüm gerçekligiyle benimsedin. Buna da esmer tenli bir "dünya vatandaşı"kardeşi dünyanın gerçeği gösterir elbet.
      ···
    3. 3.
      +1
      ···
    4. diğerleri 1
   tümünü göster