1. 26.
    +1 -2
    @1 senin ta anani bacini gibiyim huur cocugu bu yazdığın küfürler için kısaca bi özet ulan huur cocugu sen mi öreticeksein bizi saygiyi dini huur senin kuranin diyor mu müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün diye ha huur cocugu? ki kaldım saygıyı bana söylüyorsan dünyadaki senin peygamberin kadar şizofren bi adam yok bunlari yazabilcek kişi sadece şizofrendir saygidan söz ediyorsan önce kendi kuranına bakcaksı ki biz sizin gibi hayvanlara faşist sadistlere karşı oldukca saygılıyız

    Nisa (4) / 34

    Erkekler, kadınlar üzerinde hâkim dururlar, çünkü bir kere Allah birini diğerinden üstün yaratmış ve bir de erkekler mallarından harcamaktadırlar. Bunun için iyi kadınlar, itaatkârdırlar. Allah'ın korumasını emrettiği şeyleri, kocalarının yokluğunda da korurlar. Serkeşlik etmelerinden endişe ettiğiniz kadınlara gelince; önce kendilerine nasihat edin, sonra yataklarında yalnız bırakın, yine dinlemezlerse dövün.

    bu mu sizin muhafazidinizin saygısı

    Yoksa Bu mu ?

    Nisa (4) / 3

    Eğer, (velisi olduğunuz) yetim kızlar (ile evlenip onlar) hakkında adaletsizlik etmekten korkarsanız, (onları değil), size helâl olan (başka) kadınlardan ikişer, üçer, dörder olmak üzere nikahlayın. Eğer (o kadınlar arasında da) adaletli davranmayacağınızdan korkarsanız o taktirde bir tane alın veya sahip olduğunuz (cariyeler) ile yetinin. Bu, adaletten ayrılmamanız için daha uygundur.

    [4 kadina kadar cok eşliligi uygun görüyor bu hakkı sadece erkklere veriyor ve kadından öte sınırsız cariyelerle yetinin diyor sınırsız ! Kadın alıp satınan mal demek bin asdece bu 2 ayet bunlar gibi binlerce sacmalık ve binlerce çelişkili olan kitapdir kuran .
    ···
   tümünü göster