1. 101.
    0
    zaman geçiyordu benim içime ise onu elde ettiğim fikri dolmaya başlıyordu..o kadar aklımı kaybetmiştim ki bir dönem koluma adının dövmesini yaptırmayı bile düşündüm.. o haldeydim işte.. şebnem ona aldığım kolyeyi bazı günler takar, bazen takmazdı sanki birilerinden bişeyler saklıyor, iki kişiyi de aynı anda idare etmeye çalışıyordu. işin daha doğrusu öyleymiş..ben ise ona aldığım kolyeyi, kıyafetleri her daim üzerinde görmek isterdim. her istediğimde onun yanında olmak istiyordum ama o sadece o istediğinde onun yanında olmama izin veriyordu.

    biraz aşama da kat etmiştim. elini tutuyor, sinema da yiyişme olmasa da duygusallığın kralını yapıyordum.. herşey erotizmin sınırlarına dayanmışdı da sadece o yoktu ilişkimizde..

    sonra bir gece cep telefonuma gizli numaradan bir çağrı geldi. arayan herif utku sen misin dedi evet cevabını vermemle senin ananı gözünün önünde giberim sen kimsin benim hatunuma hediye alıyon lan diye cevap verdi. şok olmuştum, kanım donmuştu ama ben çocuk karşımdaki ise adamdı. adam küfürler sallayıp telefonu kapattı.

    ertesi gün olanları şebneme anlattığımda yüzüne bir tedirginlik ifadesinin yerleştiğini fark ettim. sürekli kim bu adam senden ne istiyor diye soruyordum ama net bir cevap vermiyordu. sürekli kafayı bana takmış biri çok büyütme boşver gibi cevaplar verip benim tedirginliğimi ortadan kaldırmaya çalışıyordu.

    doğruya doğru biraz korkmama rağmen kızla olan ilişkimde araya hiçbir mesafe koymadım. ben o zamanlar bunların kızı rahatsız eden birkaç çapulcu olduğunu düşündüğümden bunun üstesinden gelebileceğimi, o adamın da ikimizin aşkını gördüğünde bu işin peşini bırakacağını düşünüyordum.

    arkadaşlarıma durumu anlattım ama onlar da benim gibi çocuktu. aramızda bu işin espirisi döner olmuştu sürekli. dıbına koymasınlar kanka dikkat falan gibi telkin edici cümleleri herkes kuruyordu ama ne olabileceği kimsenin aklından geçen şeyler değildi..
    ···
   tümünü göster