1. 301.
    +3
    bir süre yerde öyle yattığmı hatırlıyorum. nerde olduğum hakkında hiç fikrim bir fiktim yoktu ama rakımı yüksek bir yerde idim. sağa baktığımda çok uzakta ve aşağıda ışıklar gözüküyordu. burası ise resmen dağ başı idi. üstelik bir de köpek sesleri duymaya başlamıştım.. köpekler tarafından parçalanmaktan korkuyordum. gözümün görebildiği tek ışık tam karşımda ve en az 1-2 km uzaktaydı. o tarafa doğru sürünmeye çalıştım ama yapamıyordum. biraz gitsem 5 dakika yatıp dinleniyordm. üşümeye de başlamıştım. sağ cebimde telefonum vardı ama işin kötüsü sağ kolum hiç oynamıyordu. sol kolumu ise oraya zütürüp çıkartacak kadar oynatamıyordum.

    en sonunda bağırmaya başladım. gücüm yettiğince avazım çıktığı kadar bağırıyordum. ben bağırdıkça köpeklerin uluyarak bana eşlik ettiğini hatırlıyorum. ama bunlar köpek miydi kurt muydu? o an bu bile aklımdan geçmişti..

    işin tuhafı ben yolun üstünde sürünüyordum ama ışığı gördüğüm yer daha ortalardaydı. yola paralel olmakla birlikte içerdeydi.. yoldan ayrılmayarak sürünmeye karar verdim. bir yandan bağırıyor diğer yandan sürünüyordum. tam o sırada far ışıklarını gördüm. geri mi gelmişlerdi ya da bu başkası mıydı?

    sürünerek yolun tam ortasına gittim. aracın yaklaşmasını bekliyordum. araba yaklaştı yaklaştı ama yavaşladığını hissediyordum. sanırım beni fark etmişti. biraz yakınımda durdu.. iki kişinin bana ayak seslerini duyuyordum ama kafamı kaldıramıyordum. adam mı lan o diye sordular sonra koşa koşa bana doğru geldiler.

    alllaaaaaaah ne oldu oğlum sana ??. o an tek sorduğum şey abi bura neresi demek oldu. burası incek sana ne oldu diye sordu adam? abi işgence görüyorum saatlerdir nolur yardım et dedim. kalkabilecek durumda mısın ? ambulans mı çağırayım? polise zütür beni diyebildim sadece..

    ikisi birden koluma girerek beni arabalarına aldılar. su ikram ettiler. yol kıvrıla kıvrıla indi ve bir süre sonra gölbaşı ilçe emniyet müdürlüğünde buldum kendimi..

    soruları alabilirm
    ···
   tümünü göster