1. 901.
    +10
    betimlemelerden nefret ederim. hep tuğla gibi kitaplar okudum yarısı betimleme, ama sen yaz, sen yaz ulan ben böyle ee başka başka nasıl bi koltuktu nasıl ne renkti ortam nasıldı başka diye sorarak arttırmak isteyebileceğim bi betimleme yeteneği görmedim.

    yazın yeteneğine diyecek yok zaten, haruki murakami gibi ( o tarz değil lan ) über değişik bi stil var, stilin var lan,

    stili olan: palahniuk, hakan günday
    stili olmayan/rutin : oscar wilde, elif şafak
    diğerleri anlasın diye uç örnekler verdim eşşeğe anlatır gibi sjkdf.

    övgü değil, gör diye. kurmaca da yaz, sür piyasaya, zarar et, kar et, sür, beyler size bişey anlatayımmı en çok da o koymuştu tarzı zorlama cümle yok dıbınakoyayım , ne güzel,

    bak buraya dikkat et burası vurucu kısım

    diye çaba göstererek dikkat toplamak isteyen overrated sosyal medya yeniyetmeleri gibi değil.

    ha sen kimsin ki eleştirmenlik yapıyosun lan demeniz lazım şimdi bana, kimse değilim lan, adam yaşadığını anlatabilme becerisine sahip ben de kıçıma giren dikenleri ehe gülü seven diye yorumlayan başka bir enayi olduğumdan empati yapabildim sadece bu.

    ---

    bi soru sormuşsun ta başlarda, çözebilen var mı diye, çözme.

    seni 10 adamla aldatan kadın bile sana özür dilerken kendini haklı görücek bi tarafı vardır, hırsı yoktu azmi yoktu evlenme azmi yoktu yatakta sevısıyodu ama sarılmıyodu, binlerce. kimse ben haksızdım diye çekilmez, 1 saat çekilir, 2inci saat o beyni benim de haklılıklarım var diye iyişeltirmeye geçer. kız başkasıyla mı oldu, senin süs balığı akvaryumuna pembe balina sığdırıp kendini kanıtlamış olman yetmez, van gölünden canavarı getirdim diyip de önüne 1 kilo hamsi buğulama koyan adamı alır baş tacı yapar.

    ha sen de buna ama neden diyodun di mi, örnek bir cevap vereyim madem, monica belluciyi seviyosunuz di mi lan, karşısında erirsiniz, ben de eririm, saatlerce günlerce sohbet etmeden izlerim, ama sevgililik mi, abi monica kusura bakmasın, ben vanessa mae yi tercih ediyorum, şok olucak biliyorum ama, gibinde olmasa da ben çekik göz hastasıyım, safkan asyalı olmayan, ve bir de kman çalıyo. buluşmaya getirdiğin arka planda jason mraz- lucky çalarken sunduğun çilekli pasta çok güzeldi, özür dilerim ama, hiç anlayamayacak olsan da ben vanessa ile beraber olmayı tercih ediyorum.

    hayat böyle, düz bakarsak bi et parçasının başka bi et parçasına bu derece bağlanıp ihtiyaç duyması da salaklık ama, hayvan değiliz be dostum. mutlu olduğun anlar nasıl gülüyorsan, ve bunu da evet mantıklı olan bu mutlu olduğum için gülüyorum diyorsan, üzüldüğün anda da ağlamanı kafana yormaman gerekir, çünkü doğal olan bu, kötü birşey oldu, ağla, cinsinin gerektirdiği şey de bu.

    Hikayen için teşekkür ederim, herkes içti cips mips takıldı, ben eski kaşar hastasıyım bi üçgen bitirdim sade sade, şarapsız filan lan, düz öyle kemirdim. kalın sağlıcakla
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster