1. 4151.
    +16 -4
    müziği unutmadan devam

    http://fizy.com/#s/1ais82

    "bu ev kimin aile evine benziyor" diye konuya girdim. meltem önce bir şaşırdı sonra ceydaya bir dönüp baktıktan sonra anlattı. babası izmirde çalışmaya geliyormuş yazları o zaman kullansın diye almışlar ev kendilerininmiş. arada annesi falan da geliyormuş muğla'dan kız yabancı değilmiş yani buralara. konu izmirin güzelliklerine geldi ceyda biraz ilk zamanlarını anlattı sohbete biraz ben de ortak olmaya başladım bu arada ceyda karşıma geçti kızın az biraz yanına doğru oturdu ordan konuşuyoruz.

    bir yandan da bu meltem'de nasıl bir gariplik var çözmeye çalışıyorum saat 12 oldu hala normal ev kızı teşhisinden başka bir şey koyamadım kıza.

    meltem'in fiziksel özelliklerinden bahsedeyim biraz. dediğim gibi hafif büyük kalçalı bir kız güzel denemeyecek ama saf bir yüzü var kızın ama arada bir şeyler anlatırken ifadesi hınzır bir şekle giriyor çok ilginç bir yüz daha önce hiç böylesini görmemiştim. esmer yanık tenli siyah saçlı minyon tipli bir şey onun dışında.

    bir ara tuvalete gideyim diye salondan çıktım geri geldiğimde bunlar konuyu meltem'in ev arkadaşlarına getirmişler. bir ara ceyda biliyorlar mı falan dedi buna bu da biliyorlar ama pek umursamıyorlar falan dedi. neyi dedim kız biraz bozulur gibi oldu heralde istemediği bir şeyi ağzından kaçırmış gibi hissetti. ama bizim kız rahatlattı "amaan tsigalko bilse nolacak" gibisinden meltem i yumuşattı.

    işte "değişik" neymiş böylece ortaya çıktı. kız lezbiyenmiş. ilk defa bu sene fark etmiş bazı şeyler yaşamış sene başında sonra kabullenmiş falan. ben şoklardayım aklıma acaba ceyda'yla bir taklar yedi mi bunlar diye gelmiyor değil ama konunun üstüne gitmeye de pek niyetim yok banane şimdi bundan.

    benim aklımda başka şeyler var o sıra ceyda sonuçta bildiğim kadarıyla normal bir kız bu deliye uymuş mudur onu bilemiyorum ama konuyu da pek giblemiyor gibi davranıyorum artık iyice sıkıldım bunlar da bir yorgun düşmeye başladılar. yine de hala cicişlerin ağzı kapanmıyor susacak gibi değiller sanki bir daha görüşmeyecekler amk. baktım sohbet iyice uzuyor bitecek gibi değil ne zaman "yatma" faslına geçilecek sabırsızlanıyorum ceyda da karşımdan frikik verip duruyor yanlışlıkla yapmış gibi de çaktırmadan.

    kalktım ayağa "benim çok uykum geldi" dedim kıza pat diye. kız hiç bozuntuya vermedi kalktı bize yer ayarladı ceyda arkamdan geliyor ben gösterdiği odaya doğru gidiyorum birden ensemde bir acı hissettim. sonra acının makattan geldiğini anladım yavaşça yere çöktüm bayılacak gibi oldum başım dönüyor...

    uyandığımda bu meltem denen kız elinde belden bağlamalı sunni yannanla kapıdan girdi. beni de iplerle bağlamışlar zütümü havaya dikilecek şekilde kaldırmışlar 3 tane zenci de kapıdan sırıtıyor.

    zenciler kızın arkadaşıymış izmirde doğmuş büyümüşler gibişin eğitimini falan almışlar anladım beni gibecek bunlar bu gece sonunda günahlarımın cezasını böyle çekecekmişim demek ki.

    aslında tahmin etmem lazımdı sonumun böyle olacağını garip garip kızlara bulaşırsam olacağı buydu. durumu kabullendim kendimi bıraktım ceyda'nın kahkahaları arasında önce meltem sonra zenciler ağzıma zütüme epeyce bir yasladılar.

    o günden sonra benim için çok şey değişti ceyda'yla ayrıldık şimdi meltem le aynı derneğe gidiyoruz gay olmanın tadını çıkarıyoruz
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster