1. 51.
    +1
    @39 yani onlar kuranı evirip çevirip hazlarına ve isteklerine dayanak olacak bir kitap olarak görmediler, içindeki bütün mucizelerikesin bundan olmuştur gibi hayal mahsulü gerekçelerle körükörüne reddettiler, diye sen de mi reddetmek zorundasın? ateistler 5 kere okuduysa ve anlamadıysa bizler ise bir kerede anladık ve 100 defa anladığımız şeyi bir zikir gibi tekrarlamak, gerçekleri yaaşatmak adına okumuşuzdur. biz dindarların dini bilgisi de bilimsel bilgisi de had safhadadır. çünkü dindarlar heryerde inançlarına delil ararlar bu yüzden bilimin altını üstüne getirirler, hatmederler.

    sen bizi babadan görme iki zikri okuyup düşünmeyen, fikretmeyen cahillerle karıştırma.

    bilimin temelini biz attık. einstein dahil büyük bilim adamlarının keşiflerinin büyük kısmı yüzlerce sene önceden, dünyanın yuvarlak olduğu bile yüzlerce sene önceden bizim dini kaynaklarımızda mevcuttu.

    tabi sen bu tip gerçekleri araştırmamak, merak etmemek için elinden geleni yaparsın bir ateist olarak. bizler de herzamanki gibi hiç şaşırmayız.

    bizi kendi ggörmek istediğin gibi, diğer ateist panpalarının görmek istedikleri gibi görüyorsun. oysa ki gerçek bilginin ışığı bizde. side ise inkardan başka birşey yok.
    ···
   tümünü göster