1. 326.
    +5
    bizim bu hastalığımızda şey var gençler. sizde de muhakkak oluyordur. mesela bir suç işlenmiştir ve siz suçsuzsunuzdur. ama gel gör ki sanki siz yapmışsınız gibi, o suçu kabullenirmiş gibi yüzünüz kızarır içinizi bir korku alır. işte böyle birşey. mesela bana bu çok olur. ortadan bir şey kaybolsun ferman reyisin dediği gibi empati kurarak dıbınakoyim acaba ben mi yaptım lan acaba ben yaptıysam nasıl yaptım vs gibi boşlukta oluyoruz.

    bu minibüs ve kız olayları gerçekten de çok önemli detay. minibüs den inecekken, '' tek ' de indirirmisin abi '' lafını söyleyince benim yüzümü ve vucüdumun her tarafını bi alevlenme alır. sanki herkes sana bakıyormuş gibi. dıbınakoyim ben sadece ineceğim yeri söyledim niye bakıyorsunuz ki lafını geçiririm de millet bana bakmaz bile. paranoyaklaşma vs...

    geçenlerde de dersteyim bizim sınıf baya bi kalabalık -lanet olası- nerden baksan 40 kişilik sınıfta 70 kişi sığabiliyoruz rahatça. neyse, en arkadayım -burada vurgu yapayım. hep en arkaya geçerim. bana bakmasınlar bana bakıp gülebilirler korkusundan dolayı- yanıma da 2 hatun oturdu. konuşup duruyor bunlar ama ben giblememiş gibi yapsam da arada cep telefonu çıkartıp oynarmış numarası yapıyorum ve kendime bakıyorum anasını gibeyim patlıcan gibiyim bildiğin böyle yanıyor yüzüm. arada kesiyorum onları böyle göz ucuyla bildiğin bana bakıyorlar içimden neden bakıyorsunuz ki ben ne yaptım gibi eziklik duygusu da içimden geçiyor. hatunların ne konuştuğunu bilemesemde saçları falan diye bir cümle duymuştum vs.. bağlantı bu işte beyler.

    son bir şey daha. tanıdığım 10 kişi koyun bir sınıfa veya cafeye vs ordakilere şakır şakır konuşur giblememiş gibi herşeyimi paylaşırım neyim var neyim yoksa. ama 5 tane az tanıdığım veya sadece yüzeysel olarak insanları getir oraya koy bi gib anlatamam. oturur kalırım ve heyecan basar titreme basar yüz kızarıklığı ve sonrasında heyecanın vermiş olduğu konuşamamazlık.

    özet bu bende gençler. malesef şu anlattıklarımı herkes yaşıyor. yaşamaya da devam edecek. ama yardım lan helppp dıbınakoyim

    not : pgibologa da gittim ama bi zike yaramadı. bana kitap verdi sevmem ben kitap okumayı. internette günde 100 ün üzerinde makale okurum bana yararı olurmu ki acaba.
    ···
   tümünü göster