1. 5301.
    +9 -1
    “sınav çıkışı, turuncu kantinin arkasındaki ağaçlığın orda bekliyorum seni..gel, problem neyse halledelim.. duydun mu?”

    Yine ukala olmaya çalıştı, ağız, göz hareketi yaptı, ama tırstığını da hissettim.. nasıl tırsmasın aq..ben olsam benden tırsardım…

    “duydun mu?” diye yineledim, arkamı dönerken, hafif bir tahrik unsuru yaratma maksatlı, yüksek olmayan ama çevredekilerce duyulacak bir sesle “tak herif” diye de ekledim..

    Zaten delikanlı olsa, orda ayaklanıp üzerime gelmesi lazım, o kadar karının kızın içinde aşağıladım..ama bir hareketlilik olmadı tahmin edebileceğiniz gibi.. böyle tipleri iyi tanırım.. anca çene..

    çıkarken, son bir bakış daha attım arkaya doğru, bu salak önündeki kağıdı filan buruşturmuş, dudaklarını filan germiş böyle, yanındaki tanımadığım kız koluna dokuyor, hesapta sakinleştirmeye çalışıyor..

    Heeeyy allahımm yaaaa…tam sopalık yaaa…bak bak bak…hareketlere bak…bebe ya…yemin ederim ilkokul detected ..önündeki kağıdı filan…hey yarabbim.. masayı filan da tekmeleseydin be gülüm? He?

    şovmen huur çocuğu…

    Sen bir gel bakalım kantinin oraya da, zütüne sokuyor muyum sokmuyor muyum o ağaç dallarını…amcık ağızlı seni..

    O sinirle girdim sınava, güzel geçti..

    çıkışta bizim çocuklardan okulda olanlara haber verdim ne olur ne olmaz gibisinden, ama mümkün mertebe uzakta konuşlanmalarını ve çaktırmamalarını istedim, şimdi hani, delikanlılık yapıcaz derken, züte de gelmemek lazım, öyle bıçaktır, bilmem nedir, bu bebede sapı bile gezmez onun ama, adam yavşak olduğundan ötürü, 3-5 kişi gelebilir yani, karakter denen, delikanlılık dene olgu yok çünkü bünyesinde,

    Ama isterse 10 kişi gelsin, ben o zerzevatın sapını, yaprağını budamazsam bana da tsigalko demesinler, bittin sen olm.. eski sevgilimin ve arkadaşlarımın yanında, bana ayar yapmaya çalıştığın an bittin…hele bi gel…o ukala ağzını ters çevirmezsem adam değilim ulan..
    ···
   tümünü göster