1. 1.
    +53 -3
    fight club - aç ve izle, ızdırabını gibtirtme şimdi bana

    following - bir yazar birisini izler ve izlediği adam bunu farkeder. izlediği adam bir hırsızdır aslında ve tesadüfi evlere girip mal mal şeyler çalar. fotoğraf, ne bileyim çatal falan, hobi olarak yani, para kazanmak için değil yani. Sonra yazar buna katılır ve olaylar rengini değişir. siyah beyaz bir filmdir, mementonun yapımcılarındandır. fazla övemeyeceğim, kusura bakma, ben fazla beğenmedim, zaten bir saatlik film zaten.

    forrest gump - tom hanks reyizin mükemmel filmidir. dünya görmüş ve dünyadan haberi olan bir insansan kesinlikle izle. zengin ve meşhur olmak için bazen basit bir insan olmak yeter. hayatın değişir izledikten sonra.

    from dusk till dawn - tarantino ve clooney reyiz iki kardeştirler ve mekgibada sınıra yakın bir barda birisiyle görüşmek için gelirler. bir bara girerler ve bardakilerin garipliği ortaya çıkar. filmi tak gibi anlattım ama, izle kesinlikle. vampirli falan film ama, çok eğlenceli.

    from paris with love - nefes kesici film diye buna derim ben. travolta reyiz oynar ve filmi baştan sora heyecanla izlersin. travolta süper bir ajandır ve parise bir görev için gelmiştir. izle, izle, izle

    gladiator - russel crowe baş roldedir ve glatiatörleri anlatan en süper filmdir. izlemediysen hala, kesinlikle izle derim.

    goodbye lenin - olaylar almanyada geçer. daha berlin duvarı dağırılmamıştır ve kocasının kendisini atması sonucunda komaya giren bir anne vardır. komadan uyanında duvarın yıkıldığını ve tüm inandığı ideolojinin yıkıldığını öğrenirse stresten ölebilir. hakikati öğrenmemesi için oğlu her şeyi eskisi gibi zütermek için çabalar. oğulun anneye olan sevgisini gözler önüne seren mükemmel bir filmdir, sakın izlemeği ihmal etme.

    goodfellas - scoresese filmidir. rollerde robert de niro, joe pesci gibi reyizler vardır. işleri süper giden bir mafyanı anlatır. mafya dünyasını mükemmel anlatan bir filmdir. ne diyeceğimi bilmiyorum, kesinlikle kaçırma.

    great expectations - çocukluktan bir kıza aşık olan bir genç ve erkekleri delirtmek için eğitilmiş bir kızın aşk hikayesidir. boşalarak izlersin.

    heat - bir al pacino ve robert de niro klasiğidir. al paçino bir detektivdir, de niro ise bir mafya. aşırı daşşaklı bir filmdir, kesinlikle kaçırma.

    how much do you love me - monica bellucci bir huurdur ve onu karısı yapmak isteyen bir adamın hikayesini anlatır. adam piyangodan acayip para kazanır ve monicaya ayda yüz bin euro ödemeye hazırdır karısı olmak için. ama huur huurdur. izle ve boşallll.

    hugo - 2011in en güzel filmidir derim. scorsesenin en son çekilmiş filmidir. pariste tren istasyonunda yaşayan, hugo isimli bir çocuk vardır ve bir robotu tamir etmek ister. olaylar çok karışık ama, bu kadar güzel sahneleri olan ikinci bir film görmemişimdir. kesinlikle kaçırma. bu sene 5 oskar almıştır ve bunu kesinlikle hakediyor.

    inception - uyku içerisinde uyku amk. süper bir bilim kurgu filmidir, ayrıca baş rolde di caprio reyiz oynar. mutlaka izleyin, 4 oskar almıştır geçen sene. uykuda olmadığından emin misin?

    inglorious basterds - ikinci dünya savaşıyla, hitlerle daşşak geçer tarantino reyiz. baş rolde brad pitt vardır. israilli manyaklardan oluşan bir grup vardır ve hitlerin dıbına koyarlar (hitlerin amı yoktu ama, olabilir de, adamın neyi belli ki amk). savaş filmi denmez ama, mükemmel film denir.

    insomnia - al pacino reyiz günlerdir uyuyamaz ve bir cinayeti araştırmak zorundadır. al pacino klasiği denmez bu filme ama, izlerseniz pişman olmazsınız.

    into the wild - entel bir aileden çıkmış ve tabiatla yaşamak isteyen bir gencin gerçek hikayesidir. adam o lise puanlarıyla harvard üniversitesinden okuyabilir ama, kendisini vahşi hayatta yaşamaya adar. bu adam idölüm diyebilirim. eğer güzel filmden anlayan biriysen, hiç kaçırma.

    ip man - bir çin fimdi deyip geçme. mükemmel savaş sahnelerinin yer aldığı, bir karate üstadının iyimser hayatını anlatır. japon-çin savaşı döneminde ip man reyizin şehri de işgal olunur ama, adam pesetmez, sonuna kadar mücadele eder. ayrıca ip man bruce lee-nin öğretmenlerinden olmuştur.

    irreversible - filmde baştan sonra monica bellucciyi gibiyorlar amk, ferre izleyeceğine bunu izle.

    kill bill (I, II) - bana göre tarantinonun en başarısız filmdir. intikam peşindeki bir amlı doğu savaş teknikleri falan öğrenir ve intikdıbını almak için bill diye birisini arar. ama filmi sevenler var, belki sen de beğenirsin ama, bu filmi izledikten sonra tarantinoya ana avrat küfrettim amk

    knocking on heaven s door - favori filmlerimdendir. ölmelerine bir kaç gün kala iki hasta karşılarşırlar hastanede. ölmeden önce yapmak istedikleri hayalleri vardır ve kaybedecek bir şeyleri olmadığı için, hayallerine doğru son adımlarını atarlar. filmdeki bazı sohbetleri hayatınız boyunca unutmazsınız. bir alman filmidir ama, bir almanın bu kadar duygusal olabileceğine hiç aklım ermiyor. izlemeyeni gibsinler.

    l a confidental - bir cinayeti araştırmak için yarışan polisleri anlatır. her polis bu cinayeti kendi çözsün ister ve hepsinin kendine ait adalet anlayışları vardır. kevin spacey oynuyor desem yeter bence.

    le jaguar - bir şaman ispanyadaki bir adadan bir konferans için fransaya getirilir ve ölüm ayağındadır. bir geceliğine konuğu olduğu adamlar bir ruh ilişkileri vardır. adam adaya gider, ne bileyim savaşır falan, iyi film, jean reno reyiz oynar.

    leon the professional - favori filmlerimdendir. profesyönel bir killeri oynayan jean reno, intikam peşindeki genç bir kıza kendi mesleğini öğretir. harika bir filmdir, dikkat sniper, ama beni vurama….

    liar liar - jim carrey bir avukattır. avukat yalan söyleyemzse ne olur? izle izle gül sıç amk, sakın kaçırma.

    life is beautiful - ikinci dünya savaşı döneminde nazilere esir düşen baba ve oğulun dramı. baba oğlunu her şeyin bir oyun olduğuna çalışır, yoksa oğlu hakikati öğrenebilir. şimdiye kadar yapılmış en kral filmlerdendir.

    limitless - bir yazar, tesadüf sonucunda bir hap kullanır ve hap insan beyninin yüzde yüz çalışmasına sebep olur. insan beyni yüzde yüz çalışırsa neler neler olur. ama tabi hapın kötü yanları da vardır. kesinlikle izle derim.

    lock stock and two smoking barrels - bir guy ritchie filmidir. mafya, silah, uyuşturucu, zengin olmaya çalışan bir grup genç ve daha neler. hayranlıkla izleyeceğiniz, hem komik hem heyacanlı, 10 numara bir filmdir.

    lucky number slevin - adamın biri arkadaşının evine gelir ama, arkadaşı evde olmaz. eve bir kaç kişi girer ve bunu arkadaşı sanıp alıp zütürürler. oysa arkadaşının bir mafya babasına borcu vardır ve ödemezse ölecektir. izleyin, beğenmezseniz nick6mı gibertin amk.

    malena - kocası savaşta ölmüş, aşırı güzel bir amlı köyde erkeklerin ve onu kıskanan diğer amlıların hedefi olur. bi de bu amlının hayranı olan bir ergen vardır. izle boşal tarzında bir filmdir, monica belucci oynar baş rolde.

    me myself and irene - jim carrey bir şizofrendir ve sen gülmekten altına sıçırtacaktır. hiç kaçırayım deme.

    meet joe black - zengin bir adamı öbür dünyaya zütürmek için azrail kendisi insan simasında gelir. brad pitt ve anthony hopkins reyizlerin oynadığı mükemmel bir dram filmidir.

    memento - izlemediysen sözlüğe girme, uzatmayacağım.

    mission impossible - bunu niye listeye yazdım bilmiyorum ama, tarzında iyi filmdir. gibtiğimin tom cruise'si oynar ve ajandır. gibim kadar boyu var ama, filmde gibici bir kahramandır. gibeyim böyle işi, tamam sakinim…

    national treasure - hazine arayan nicolas cage ve olduğu şüphe doğuran bir hazine. olaya masonlar falan da girer. iyi bir macera filmidir, kaçırmayın derim. gerçi nereye kaçacak amk, internette duruyor işte.

    no country for old men - bu filme o kadar ödülü niye verdiler bilmiyorum ama, filmdeki manyağa hayranım. adamın tipini gibeyim, süper oynamış. züteleğin bir bavul para bulur ve bu paraların asıl sahibi manyak bir killer gönderir parayı geri alması için.
    _________________________________________________________________________________________

    devamı @3de
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster