1. 7526.
    +6 -2
    sözlük ilk açıldığından beri yazarım ama hikayeyi yeni keşfettim panpa.1 haftadır okuyorum 47 sayfayı bitirdim amk. hatta şu an okuduğum kitabı bir kenara bıraktım, senin hikayeni okudum kıymetimi bil bin.

    o yüzden şimdi iki laf edicem oku bunları amk biz 47 sayfadır okuyoruz.

    sana tak atmak gerekirse bazen edebiyat yapıcam diye hikayeyi gibip atıyosun amk. burda önemli olan senin üslubun değil hikayenin kendisi, ayrıca karakterler amk.ben mesela meraktan kendimi gibicem bu amk ebru'suna ne oldu diye..

    ikinci olarak -hikayeye gelirsek- sana tam bir huur çocuğusun derdim (annenle alakası yok tabi ki amk küfür olarak işte anla) ama sırf fenerli olduğun için yavşak'la idare ediyorum. evet,sen tam bir yavşaksın amk. ikide bir karar değiştiren hem kendi hayatını,hem başkalarınınkini gibip atmış bi herifsin muallak.
    maymun iştahlı bin.

    mine'den başlayayım diyeceğim ama başlanacak bi tarafı yok amk hepimizin öyle ilişkileri olmuştur yaşandı bitti saygısızca ordan kızmıyorum sana panpa..

    e ama amk bu ebru mevzusu nedir? madem kendini aslında iyi ama sonradan bozulmuş hissediyordun niye amk kızı gibip attın? madem ayrılacaksın niye gidip aldattığını söylüyorsun yarak?bak hala sinirleniyorum amk, muallak ya.

    bi de kız o kadar aşıktı bana diyor yüzsüz.o zaman niye kızın hayatını gibiyorsun, bari sana olan sevgiye saygı duy, kıza tak gibi davranmışsın amk. ondan sonra ailene kız arkadaşımın ismi ebru diye caka sat, bin.niye çünkü olaya freudyen yaklaşıyosun seni gidi sinsi puşt. çünkü aslında ne kadar yarak kürek takılsan da iş ciddiye binince ailenin istekleri, seninkiler kadar önemli.

    o yüzden hikayenin sonunu bilmiyorum ama özür dilemediysen,git o kızdan özür dile yoksa her akşam sana beddua ederim pekekent. ettiysen,bi daha et hatta. zaten geçen akşam rüyamda ebru'yu gördüm, kızı gidip ben teselli ediyodum amk. tabi ebru dediğim aslında eski lise aşkım.ama ismi ebru'ymuş rüyamda. giberim.

    ceyda'ya da bi şey demeyeceğim,iyi olmuş amk manyağından kurtulduğun. hiç öyle ayak yapmasın amk 'ben senin olmasını istediğin kadın oluyordum, sırf senin için' bildiğin liseli amk. senin gibi bi gib kafalıya tutulduysa,ne diye hayatını gibip atıyor.bu aşk değil panpa, kusura bakma. yarın öbür birisi gelir yavşar buna, ezik kız ayaklarında sonra gider verir o adama,en sonunda da yine sana olduğu gibi aşık olur. böylesinden korkucaksın aga. giberim bunların aşkını. bunlarınki aşk değil, bildiğin liselilik amk. bağlanacak insan arıyorlar.

    öte yandan o ayşegül'ün bedduası çok tutar panpa.bu ev kızıysa harbi, seni ciddi olarak düşünmüş, sonra sen onu gibtır edince, çok hayal kırıklığına uğramıştır+yakın arkadaşlarından biriyle.

    ayça, kaşar amk. üzülme.ama bana öyle seviştik ayağı da yapma.biz de geçtik o yollardan amk. öyle bi pozisyonda daha yeni tanıştığın kızla sevişemezsin amk gibişirsin çatır çatır, adam ol.

    geri kalanı gibtır et amk. onlar bi daha hikayenin sonuna kadar hayatında belirleyici olmayacaklar (tabi burda gönül ilişkin olan gacılardan bahsediyorum) iddiaya da girerim. oran 1.30 amk.o kadar da net.bi tek ceren için spoiler veriyosun,o da olsa olsa ortalığı kızıştırmak için bi huurluk yapar, başka ne işe yarıyo zaten amk motoru. inşallah hikayenin sonunda onu gibersin. içimde kaldı amk.ne o öyle sürttürmek falan. uyuz oldum amk karısına.

    yalnız nilay'ı çok sevdim.tam aradığım kız. gerçi sap değilim de amk. neyse sonra aldatan erkek olup, senin gibi bi yavşağa dönüşmek istemiyorum. hatundan ayrılırsam, söz ver lan muallak nilayîn telefonunu atacaksın, özelden.gerçi onla senin tolga muallaksi evlenmiş de olabilirler.ama neco'yla da evlenmiş olabilirler. yoksa neco'yla tolga kavga mı etti kız mevzusundan?bak şimdi merak ettim amk.

    bunun dışında bu kadar tsigalko muallaksi. zaten sarhoşum amk, sonra bunları okuyup okuyup bana amcıklık yapma. okumazsan giberim ama. lütfen oku lan. özendik burda amk.

    son olarak,

    yavşaksın ve seni sevmiyorum muallak.

    ya da vazgeçtim aslında sevdim seni.ama fenerlisin diye.iyi ki fenerliymişsin amk. aferin lan mrsic.

    p.s:basket hikayelerinin amk o ayrı mevzu.

    bi de şu partları çabuk at,hikaye bitti günde 35 sefer inci sol freymine rifreş yapıyorum, seni de özel sektörünü de gibmeyeyim.adi zütveren. inşallah mutlusundur ama bin.bak yine kanım ısındı.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster